bezár
 

irodalom

2021. 05. 28.
Irodalmi séta Turbuly Lillával
Az Alaszkai-öböl - történetek és helyszínek
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Irodalmi séta Turbuly Lillával Belvárosi irodalmi sétát szervez Az Alaszkai-öböl című novelláskötet szerzője, Turbuly Lilla június 13-án, 16 órától a Nereidák kútjától a Károlyi-kertig.

Az útvonal a novellák helyszíneit veszi sorra, ezalatt a résztvevők rövid felolvasásokkal és műhelytitkokkal is gazdagodhatnak. A séta időtartama másfél óra, melynek végén a jelenlévők a szerző vendégei egy kávéra, aki lehetőséget biztosít a kötet megvásárlására és dedikációra is. A program ingyenes, de a limitált létszám miatt regisztrációhoz kötött. A  részvételi szándékot a turbulyl@gmail.com e-mail címen lehet jelezni.

Turbuly Lilla legújabb novelláskötete az idő megragadására tesz kísérletet, miközben betekintést nyújt az emberi kapcsolatok összetettségébe. A hétköznapokról szóló személyes történetek szorosan összefonódnak a helyszínekkel, megismerésük után képesek leszünk mások szemén keresztül látni a világot.

Jelentkezés a Facebook-eseményben: https://www.facebook.com/events/504874913995811

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
Abdallah Abdel-Ati Al-Naggar Balassi Bálint-emlékkard irodalmi díjához
Bemutatták Márton Ágnes drámakötetét

Más művészeti ágakról

Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Csáki László: Kék Pelikan
gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés