bezár
 

irodalom

2021. 05. 28.
Irodalmi séta Turbuly Lillával
Az Alaszkai-öböl - történetek és helyszínek
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Irodalmi séta Turbuly Lillával Belvárosi irodalmi sétát szervez Az Alaszkai-öböl című novelláskötet szerzője, Turbuly Lilla június 13-án, 16 órától a Nereidák kútjától a Károlyi-kertig.

Az útvonal a novellák helyszíneit veszi sorra, ezalatt a résztvevők rövid felolvasásokkal és műhelytitkokkal is gazdagodhatnak. A séta időtartama másfél óra, melynek végén a jelenlévők a szerző vendégei egy kávéra, aki lehetőséget biztosít a kötet megvásárlására és dedikációra is. A program ingyenes, de a limitált létszám miatt regisztrációhoz kötött. A  részvételi szándékot a turbulyl@gmail.com e-mail címen lehet jelezni.

Turbuly Lilla legújabb novelláskötete az idő megragadására tesz kísérletet, miközben betekintést nyújt az emberi kapcsolatok összetettségébe. A hétköznapokról szóló személyes történetek szorosan összefonódnak a helyszínekkel, megismerésük után képesek leszünk mások szemén keresztül látni a világot.

Jelentkezés a Facebook-eseményben: https://www.facebook.com/events/504874913995811

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Egy szó megtisztítása Egy szó megtisztítása
Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 1. nap
irodalom

Helyzetjel - Észak Helyzetjel - Észak
Ibsen a konyhában
irodalom

Két napig a test körül Két napig a test körül
A Test-symposium – Irodalom, elmélet és kritika című konferenciáról

Más művészeti ágakról

zene

Ha beoltottak, mehetsz koncertre, Izraelben
Tel Avivban szabadtéri koncertet szerveznek a Covid-19 ellen beoltottaknak
Parti Nagy Lajos: Ibusár (Örkény István Színház — Kék Művészügynökség)
art&design

Hölgymenyét Hölgymenyét
Interjú Verebics Kati festővel


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés