bezár
 

film

2021. 06. 14.
Ingyenesen nézhető az LMBTQ személyek elfogadását segítő videó-sorozat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Már elérhető A második aranykor című, ingyenesen nézhető oktatóvideó-sorozat a Labrisz Egyesület honlapján, Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján.

A sorozatot Takács Mária, a számos magyar és nemzetközi díjat nyert Meleg férfiak, hideg diktatúrák című dokumentumfilm rendezőnője készítette Vasvári Emese és Bacskó Tünde főszereplésével. A videósorozat hat rövid epizódból áll, június 8-tól naponta új epizóddal jelentkezett, így már teljes hosszában elérhető.

Az oktatóvideó-sorozat főszereplői Judit (Vasvári Emese) és Tünde (Bacskó Tünde) középkorú nők, akik személyes példáikon keresztül mutatják be a digitális eszközök és programok használatának nehézségeit. A fővárosi festőnő és vidéki tanárnő ismerkedésének története egyszerre megható és humoros: segíti az LMBTQ személyek elfogadását, valamint életkortól függetlenül bátorít a digitális kapcsolatteremtés különböző formáira.

A második aranykor a Labrisz Egyesület honlapján, Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján nézhető meg június 13. után teljes hosszában magyar nyelven, angol felirattal.

 

Forrás: Labrisz

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Magnus von Horn: SWEAT
Benedek Ágotával, a film forgatókönyvírójával beszélgettünk
Fanny és Alexander – Gondolatok a filmbéli Ekdahl-lakásról
Steve Lightfoot: Ne higgy a szemének!

Más művészeti ágakról

színház

Shakespeare, amikor magyar és abszurd Shakespeare, amikor magyar és abszurd
Hamlear a Gyulai Várszínházban
Rómeó-misszió avagy Rómeó és Júlia a Kaposvári Egyetem harmadéves színész osztálya előadásában Gyulán
irodalom

Termőtestek Termőtestek
Sepsi László regényrészlete a Prae spekulatív fikció témájú számából


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés