bezár
 

film

2021. 06. 14.
Ingyenesen nézhető az LMBTQ személyek elfogadását segítő videó-sorozat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Már elérhető A második aranykor című, ingyenesen nézhető oktatóvideó-sorozat a Labrisz Egyesület honlapján, Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján.

A sorozatot Takács Mária, a számos magyar és nemzetközi díjat nyert Meleg férfiak, hideg diktatúrák című dokumentumfilm rendezőnője készítette Vasvári Emese és Bacskó Tünde főszereplésével. A videósorozat hat rövid epizódból áll, június 8-tól naponta új epizóddal jelentkezett, így már teljes hosszában elérhető.

Az oktatóvideó-sorozat főszereplői Judit (Vasvári Emese) és Tünde (Bacskó Tünde) középkorú nők, akik személyes példáikon keresztül mutatják be a digitális eszközök és programok használatának nehézségeit. A fővárosi festőnő és vidéki tanárnő ismerkedésének története egyszerre megható és humoros: segíti az LMBTQ személyek elfogadását, valamint életkortól függetlenül bátorít a digitális kapcsolatteremtés különböző formáira.

A második aranykor a Labrisz Egyesület honlapján, Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján nézhető meg június 13. után teljes hosszában magyar nyelven, angol felirattal.

 

Forrás: Labrisz

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál
Jonathan Glazer: Érdekvédelmi terület
Beszélgetés Hevér Dániel rendezővel és Kertész Zsanett forgatókönyvíróval a Valami madarak című filmjükről
Az idei Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztiválról

Más művészeti ágakról

irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés