bezár
 

irodalom

2021. 06. 10.
A MASZRE felhívása szak- és szépirodalmi szerzőknek
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A MASZRE felhívása szak- és szépirodalmi szerzőknek A MASZRE (Magyar Szak- és Szépirodalmi Szerzők és Kiadók Reprográfiai Egyesülete) felhívja a szak- és szépirodalmi szerzőket (fordítókat, valamint jogutódaikat), azaz a reprográfiai jogosultakat, hogy a 2020-ban Magyarországon megjelent műveik bejelentésével, valamint a kifizetéshez szükséges adataik közlésével járuljanak hozzá műveik nyilvántartásba vételéhez, a jogdíj folyósításához.

Az Egyesület Felosztási Szabályzata értelmében minden olyan szerző, fordító és jogutód (természetes személy) jogosult reprográfiai jogdíjra, aki 2020-ban, papíralapú könyvben vagy folyóiratban Magyarországon megjelent művét 2021. december 15-ig bejelenti. A megállapított reprográfiai jogdíjat a fenti határidőig folyamatosan fizetik.

A kitöltött és aláírt adatlapot az info@maszre.hu vagy postán, a MASZRE 1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49. címre kell elküldeni.

A jogdíj megállapításához szükséges regisztrációs lap megtalálható és letölthető az egyesület oldalán, a Műbejelentés címszó alatt.

A reprográfiai jogosultak személyes adatainak nyilvántartása és kezelése kizárólag a jogdíj felosztását szolgálja, az Egyesület szigorúan betartja az adatvédelemre, illetve a személyes adatok kezelésére vonatkozó törvényi rendelkezéseket.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
irodalom

Fehér Enikő Az analóg ember című könyvének bemutatója
irodalom

Mechiat Zina volt a Boggie: Költőim rendezvénysorozat februári vendége
Bemutatták Márton Ágnes drámakötetét

Más művészeti ágakról

Alex Garland: Polgárháború
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés