bezár
 

zene

2021. 06. 11.
Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák
Lemezbemutató koncert a Kobuciban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák Június 26-án lemezbemutató koncertet ad Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák a Kobuciban – írja a kobuci.hu.

Rackák a Zűrben lemezbemutató koncertet ad Ferenczi György és zenekara június 26-án 20 órától a Kobuciban. A koncerten az új album dalaiból és a régi műsor túlélőiből szemezgetnek majd a fellépők. Vendég: Zajnal. 

Jegyek elővételben az online jegyrendszeren keresztül, valamint a helyszíni jegypénztárban 2000 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján online, illetve a helyszíni jegypénztárban, nyitvatartási időben, 2500 Ft-os áron kaphatóak.

A koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható. A védettségi igazolványt a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatni a biztonsági szolgálat munkatársainak. A tizennyolc év alatti vendégek védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel, de védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a koncerteket.

Részletekért látogasson el ide!

Négyzetes kép a leadben: konyvbagoly.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023
„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban

Más művészeti ágakról

színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
A 14. Frankofón Filmnapokról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés