bezár
 

zene

2021. 07. 14.
Koncert és Jam Session a Jedermannban
Gáspár Károly Trio és Vadász Gellért koncertje
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Koncert és Jam Session a Jedermannban Július 30-án 21:00-tól hallgatható a Gáspár Károly Trio és Vadász Gellért koncertje a Jedermannban – áll a Facebookon.

Július 30-án ismét koncerttel, majd Jam Sessionnel várja a Jedermann az érdeklődőket. Az előadáson közreműködik Vadász Gellért (szaxofon), Gáspár Károly (zongora), Horváth Balázs (bőgő), valamint Varga Bendegúz (dob).

Megszabott árú belépődíj ezúttal sincs, a koncertek létrejöttét azonban önkéntes készpénzes hozzájárulással kérik támogatni a szervezők, amelynek összege 1-2 ezer forint. Aki vacsorázna is egy jót a koncert előtt, érdemes este 8 előtt érkeznie. Asztalfoglalás sms-ben a következő telefonszámon: 06-30-406-3617.

Kép forrása: https://www.facebook.com/gasparkarolyjazz

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Adalékok Harnoncourt Máté-passiójához
A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Magala Ronnie válaszol
Háttérinterjú Balogh Máté Andrással, a kortársPRos Kft. és az Art is Business Egyesület alapítójával a kulturális és a forprofit szféra egymásra találásáról, igényekről és lehetőségekről
Interjú Borlai Gergővel a véletlenek működéséről, a hazai és külföldi zenei szcéna működéséről, a zene marketingjéről

Más művészeti ágakról

Interjú az idei Év Gyerekkönyve Díj egyik HUBBY különdíjasával, Pacskovszky Zsolttal
Vaktérkép
art&design

Háttérinterjú Deák Erikával, a Deák Erika Galéria alapítójával a hazai művészeti képzésről, a pályakezdők lehetőségeiről és arról, hogy mit jelent galeristának lenni


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés