bezár
 

zene

2021. 09. 05.
Fonó Selection 2021
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Fonó Selection 2021 Öt napon át várja koncertekkel és szakmai beszélgetésekkel az érdeklődőket a Fonó Selection 2021 minifesztivál. A rendezvényt szeptember 14. és 18. között tartják a Fonó Budai Zeneházban.

A Fonó Selection 2021 minifesztivál keretein belül öt napon át táncházban, népzenei koncerteken és szakmai beszélgetéseken vehetnek részt az érdeklődők Fonó Budai Zeneházban – olvasható a Fonó honlapján.

A fesztiválon olyan zenészek lépnek fel, mint a Petrás Mária trió, a Magyar Banda, a Meybahar duó, a Dresch Mihály duó, a Balogh Melinda Quartet, Vizeli Máté, a Tárkány Művek, a Ephemere duó és Nigun.

Mindezek mellett pedig fellép még a Romafest Gipsy Dance Theatre és a Magyarlapádiak is elhozzák fennmaradt népi táncaikat és az Örökül Magyarlapádról lemezbemutató koncertjére is sor kerül.

A fesztiválról további információ ezen az oldalon olvasható.

A négyzetes kép forrása: fono.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

The Underground Jazz Scene in Budapest Today: an Adventurous Introduction (Inverted Spectrum Records 2023)

Más művészeti ágakról

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
A 14. Frankofón Filmnapokról
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés