bezár
 

zene

2021. 09. 05.
Fonó Selection 2021
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Fonó Selection 2021 Öt napon át várja koncertekkel és szakmai beszélgetésekkel az érdeklődőket a Fonó Selection 2021 minifesztivál. A rendezvényt szeptember 14. és 18. között tartják a Fonó Budai Zeneházban.

A Fonó Selection 2021 minifesztivál keretein belül öt napon át táncházban, népzenei koncerteken és szakmai beszélgetéseken vehetnek részt az érdeklődők Fonó Budai Zeneházban – olvasható a Fonó honlapján.

A fesztiválon olyan zenészek lépnek fel, mint a Petrás Mária trió, a Magyar Banda, a Meybahar duó, a Dresch Mihály duó, a Balogh Melinda Quartet, Vizeli Máté, a Tárkány Művek, a Ephemere duó és Nigun.

Mindezek mellett pedig fellép még a Romafest Gipsy Dance Theatre és a Magyarlapádiak is elhozzák fennmaradt népi táncaikat és az Örökül Magyarlapádról lemezbemutató koncertjére is sor kerül.

A fesztiválról további információ ezen az oldalon olvasható.

A négyzetes kép forrása: fono.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Győri Noémivel tanulásról, kapcsolatépítésről, kihívásokról
lemezismertető
Interjú Harcsa Veronikával művészi elköteleződésről, érvényesülésről, önkifejezésről

Más művészeti ágakról

színház

Szürreális találkozás báb és ember között Szürreális találkozás báb és ember között
Bunrakuról, óriásokról és marionettről
gyerek

Cinemira Fesztivál októberben
A SKAM-sorozat sztárjaival és dupla programmal
színház

Ítélkezés nélkül Ítélkezés nélkül
Az AlkalMáté Trupp Jordán Adél című előadásáról
Bemutatták Ingo Schulze Jóravaló gyilkosok című regényét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés