bezár
 

irodalom

2021. 12. 14.
A Klastrom utca kettő bemutatójáról
Káli István regényéről a Kis Présházban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Budapesten mutatták be a Prae-családhoz kötődő Kis Présházban Káli István Klastrom utca kettő című regényét. A szerzővel a könyv szerkesztője, Illyés Bence beszélgetett.

Csupán egy-két emberöltővel ezelőtt történtek olyan események, melyek nem emberhez méltóak voltak. Kiszolgáltatott emberi sorsok, melyek mellett minden időben elmegyünk. A regényben Marosvásárhely zsidóságának elhurcolása és kirablása, a Ceaușescu-rezsim polgárai ellen elkövetett bűnei, a rendszerváltás jelenik meg egy fiatal amerikai fiú szemszögéből – sok szeretettel és humorral. 

Káli István Klastrom utca kettő című regénye a Prae Kiadó és a Mentor Könyvek közös gondozásában jelent meg, a címlapot Szalay Miklós készítette. A könyv 25%-os kedvezménnyel megrendelhető a Prae Kiadó webshopjában, akár magyarországi szállítással, akár ingyenes, személyes, budapesti átvétellel.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Amikor már lilul az arcod Amikor már lilul az arcod
Halász Rita: Mély levegő, Libri Kiadó, 2020
irodalom

Írói közösségek, közösségi írók Írói közösségek, közösségi írók
Ms. Columbo Live! a Jedermannban
irodalom

Apák földön fekve Apák földön fekve
Vállaltan elfogult beszámoló Kalapos Éva Veronika regényéről: Ezek voltak az apák, Athenaeum kiadó, 2021

Más művészeti ágakról

art&design

Boldogság, gyere haza… Boldogság, gyere haza…
Bihari Ágnes Boldog Kft című tárlatáról
A Prae körkérdése zeneszerzőkkel: Dargay Marcell válaszol
gyerek

Karácsony a Pilgrimekkel Karácsony a Pilgrimekkel
Sally Nicholls: Százéves karácsony – Az időtükrön át 2., Pagony, 2021


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés