bezár
 

zene

2021. 12. 14.
Adománygyűjtő gálát tart a Fábián Juli Emlékalapítvány
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Adománygyűjtő gálát tart a Fábián Juli Emlékalapítvány Adománygyűjtő gálát tart december 18-án, szombaton a Fábián Juli Emlékalapítvány a pandémia következtében nehéz helyzetbe került zenészek-kollégák támogatását célzó pénzalap előteremtéséhez - közölte az mti.hu.

A MagNet Fény Ünnepe című rendezvény az Andrássy úti Magnet Házban lesz. A gála bevétele alapozza meg azt a pályázatot, amelyet a Fábián Juli Emlékalapítvány a következő hetekben kiír - közölték a szervezők kedden az MTI-vel. A fellépők között lesz az Ivan & the Parazol akusztik, a Supernem (Papp Szabi-Pulius Tibi duó), a Random Trip akusztik, az Aurevoir, a Szűkített Kvint, Szivák Zsolt (Cloud 9+) akusztik, Iván Szandra és Subicz Gábor (Ruby Harlem).

Az alapítvány azokon a zenészeken és kollégáikon akar segíteni, akik a koronavírus-járvány következtében kialakult helyzetben egészségügyi vagy szociális helyzetük, egészség-károsodásuk, a korral kapcsolatos problémáik vagy a számukra nem vállalható kockázat miatt tartósan vagy ideiglenesen nem tudják fenntartani magukat és/vagy családjukat.

A délutántól estébe nyúló eseményen minikoncertek, különleges zenei előadások, workshopok várják azokat, akik támogatni szeretnék a nehéz helyzetben lévő zenészeket az alapítványon keresztül. A rendezvény különböző kategóriájú támogatói jegyekkel lesz látogatható, a helyszín korlátozott befogadóképessége és a járványhelyzet miatt az esemény stream közvetítésen keresztül is elérhető lesz, szintén minimális támogatásért cserébe.

Négyzetes kép a leadben: Kálmándy Ferenc / MTI

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A CentriFuga utolsó koncertje a Fugában
A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Kondor Ádám válaszol
Háttérinterjú Balogh Máté Andrással, a kortársPRos Kft. és az Art is Business Egyesület alapítójával a kulturális és a forprofit szféra egymásra találásáról, igényekről és lehetőségekről
Tool-koncert, 2022.05.24., Papp László Budapest Sportaréna

Más művészeti ágakról

színház

William Shakespeare – Kulcsár Noémi: Ahogy tetszik
art&design

Győri Blanka gondolatai* Joó Irma munkáiról
Vaktérkép
A Rumini című táncszínházi előadásról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés