bezár
 

art&design

2022. 01. 01.
Zoób Kati öltözetei lesznek láthatók a Ráth-villában
A kiállítás január második felében nyílik
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Zoób Kati öltözetei lesznek láthatók a Ráth-villában Zoób Kati öltözetei január második felétől lesznek láthatók az Iparművészeti Múzeum A mi szecessziónk című állandó kiállításával közösen a budapesti Ráth György-villa termeiben.

A divattervező ruhakölteményei mellett Zsolnay kerámiák ihlette Zoób Kati-ékszerek is láthatók lesznek – tájékoztatta az Iparművészeti Múzeum az MTI-t.

Mint írják, a Ráth-villában még látható a Körforgásban: Romani Design című tárlat, de a kortárs iparművészek adventi dekorációi január 2-ig díszítik a villa termeit.

Az Iparművészeti Múzeum gyűjteményéből ősszel nyílt Terítéken című luxuskerámia-válogatás a nagy érdeklődés miatt három hónappal tovább, április 3-ig lesz látogatható a Vajdahunyad várában. A tárlat iparművészeti tárgyakon keresztül mutatja be a vadászat hagyományát.

A négyzetes kép forrása: imm.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Interjú Szalai Dániel képzőművésszel és fotográfussal az edukáció nyújtotta infrastruktúráról és kísérletezési lehetőségekről, kritikai alapállásról és a média fontosságáról
art&design

L. Juhász Ilona szegedi előadása
A Trafó Galéria Hogyan lehet egy téglával betörni a bank ablakát, ha még ahhoz sincs erőnk, hogy kikeljünk az ágyból? című kiállításáról
art&design

Lak Róbert kiállításmegnyitójáról az ISBN könyv+galériában

Más művészeti ágakról

Filmtekercs: Tíz a huszonegyből
Piros orr mesék - kötetbemutató
Marie Kreutzer: Fűző


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés