bezár
 

irodalom

2022. 01. 08.
Projected Souls
A Nincs Online kiálítása az Aurórában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nagy Lili Panna fotóművész első kiállításának ad otthont az Auróra január 15-től, amelyhez a Nincs online folyóirat szerzői írtak szövegeket. A kiállítás anyagából készült 2022-es Nincs-naptár korlátozott példányszámban a kiállításmegnyitón megvásárolható.

A kiállítás anyagának fókuszában az emberi kapcsolatok, a bántalmazás és annak következményei állnak, ehhez az interaktív befogadói stratégiák mozgósítása mentén igyekszik közeledni. Nagy képei a nem kívánt vagy kikerülhetetlen kapcsolatok nehézségeit, örömeit, legbensőbb pillanatait örökítik meg. Mindehhez egy workshop keretein belül a Nincs Online folyóirat fiatal szerzői írtak reflexiót, a folyamatról werkfilm is készült. Az inspirációs munkafolyamat célja a kiállítás anyagához történő közelebb kerülés, amely a fotók mögött rejlő személyes történetek megismerésén, a vizualitás és az írás találkozásának kihívásain keresztül a mélyebb átélést segíti elő.

Nagy Lili Panna (2000, Budapest), fotóművész. Egész gyermekkorában kereste önmagát a művészetben, amit végül a fotográfiában talált meg. Munkájában elsősorban különböző egyénekre és önmegvalósításukra fekteti a hangsúlyt. 2019-ben merült bele igazán a portréfotózásba, 2020-ban kezdte meg tanulmányait Rómában, egy művészeti Akadémián. Idén nyáron végül maga mögött hagyta az olasz várost és oktatást, de az elmúlt évek tapasztalatai vezették el a művészt a
máig megvalósult alkotásaihoz.

A kiállítás-projektben alkotó szerzők: Beke Sára D., Biró Sára, Déri Anna, Fazekas Áron, Márton Ágnes, Paszti-Lénárt Flóra, Ráday Zsófia, Szabó Máté, Szamosvári Bence

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon
irodalom

Az Élet és Irodalom Könyvtolmácsok című beszélgetéssorozatának első alkalma
Bemutatták Márton Ágnes drámakötetét
Weber Kristóf Keringő című regényének bemutatója

Más művészeti ágakról

gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés