bezár
 

irodalom

2022. 01. 14.
Változás: Ünnepi Könyvhét júniusban, Nemzetközi Könyvfesztivál szeptember végén
Könyves nagyrendezvények 2022
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Változás: Ünnepi Könyvhét júniusban, Nemzetközi Könyvfesztivál szeptember végén Megvannak a 2022. évi könyves nagyrendezvények végső dátumai – tájékoztatta a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése a prae.hu művészeti portált.

A résztvevők igényeit és a változékony körülményeket figyelembe véve, az MKKE Elnökségének döntése alapján a 93. Ünnepi Könyvhetet 2022. június 9–12. között tartják meg a Vörösmarty tér és a Duna-korzó területén, valamit az előzetesen májusra tervezett 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál megrendezését 2022. szeptember 29. – 2022. október 2. időpontra halasztják, az esemény helyszíne a Millenáris Park lesz.

A négyzetes kép forrása: mkke.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Helyzetjel
Transzdiszciplináris Traumatudomány: Trauma Kortárs és Történeti Perspektívákon Keresztül címmel angol nyelvű, nemzetközi nyári egyetem a CEU budapesti kampuszán, 2022 július 11-16.

Más művészeti ágakról

Interjú az idei Év Gyerekkönyve Díj egyik HUBBY különdíjasával, Pacskovszky Zsolttal
Kerékgyártó Yvonne: Együtt kezdtük
A Rumini című táncszínházi előadásról
art&design

Reflexió a Koreai Kulturális Központ Közös ihlet: hangul Jun Dongdzsu költészete nyomán című kiállításáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés