bezár
 

film

2022. 04. 14.
Balaton témájú videóversenyt hirdetnek húsz év alattiaknak
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Balaton témájú videóversenyt hirdetnek húsz év alattiaknak Balaton témájú videóversenyt hirdetnek húsz év alatti alkotók számára, a jelentkezéseket május 25-ig várják.

A pályázatra maximum másfél perces filmekkel lehet nevezni Balaton északi part és déli part témákban, műfaji megkötés nélkül. Az alkotás lehet animáció, élőszereplős kisfilm, vagy videóklip is, egy nevező korlátlan számú kisfilmmel indulhat. Az internetre, például drive-ra feltöltött filmeket a cinemira.mobilbalaton@gmail.com email címre várják május 25-ig.

Az alkotásokat filmesekből álló szakmai zsűri bírálja el. A legjobb 30 alkotó személyes visszajelzést, értékelést kap a zsűritől, filmjét pedig levetítik június 11-én a Magyar Mozgókép Fesztiválon, Veszprémben. A legjobb három alkotás értékes filmes díjakat és más elismeréseket nyer, egyebek mellett részvételi lehetőséget kaphat egy nyári filmes workshopon, kalandpark-belépőjegyet, vagy négy fős élményvitorlázást nyerhet. A videóversenyt a Magyar Mozgókép Fesztivál, a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program részeként, a Cinemira - Nemzetközi Gyerek és Teen Film Fesztivállal közösen hirdette meg.

A kép forrása: https://balatonikor.hu/

 

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Velencében láttuk Reisz Gábor legújabb filmjét
Michał Chmielewski: Roving Woman
Tom Cruise újabb lehetetlen küldetésre indul
Matt Sarnecki: Egy újságíró meggyilkolása

Más művészeti ágakról

Takáts Márton Tűnő időm nyomában című kiállításáról
A magyar szocialista kerámia története
Szerelmi háromszög az első világháború árnyékában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés