bezár
 

irodalom

2022. 05. 11.
Május végéig lehet jelentkezni az Álljon meg egy novellára! pályázatra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Május végéig lehet jelentkezni az Álljon meg egy novellára! pályázatra Május végéig várják a jelentkezéseket az Álljon meg egy novellára! című irodalmi pályázatra; a nyertes művek kikerülnek a legforgalmasabb busz- és villamosmegállók plakátfelületeire. 

A JCDecaux vállalat ötödik alkalommal hirdeti meg irodalmi pályázatát, amelynek nyertes pályázója 300 ezer forint díjazásban részesül, de különdíjat is kiosztanak és idén újdonságként a legjobbnak ítélt alkotást színpadra állítják. A zsűri elnöke a korábbi évekhez hasonlóan Grecsó Krisztián József Attila-díjas író lesz, akihez Vecsei H. Miklós színművész, Samu Tímea, a JCDecaux vezérigazgatója, valamint Szabó Melinda, a Magyar Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese csatlakozik zsűritársként. A vállalat Álljon meg egy novellára! irodalmi pályázatát idén második alkalommal a Magyar Telekommal közösen rendezik meg. 

Az eddigi évek során a pályázatra 13.800 novella érkezett. 2019-ben a Líra-Athenaeum segítségével megjelent a legjobb írásokat tartalmazó Álljon meg egy novellára! című kötet, 2021-ben pedig podcast- és Youtube-sorozat készült belőlük Vecsei H. Miklós közreműködésével. Tavaly először AR-kiterjesztést kaptak a plakátok, ezzel interaktív irodalmi játékra ösztönözve a járókelőket. 

Fotó: Pixabay

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

irodalom

Legyen egy biztonsági trambulinja az irodalomnak Legyen egy biztonsági trambulinja az irodalomnak
Fehér Enikő volt a Kötetlenül sorozat 12. vendége májusban
irodalom

Mészöly Miklós Szekszárdja, Szekszárd Mészöly Miklósa Mészöly Miklós Szekszárdja, Szekszárd Mészöly Miklósa
Liebhauser János[szerk.] és Dicső Zsolt[szerk.]: Átfénylik rajtuk, Antológia Mészöly Miklós 100. születésnapjára, Kalligram Kiadó, Budapest 2021.
Vaktérkép

Más művészeti ágakról

Testközelben – Érzékiség az új német filmekben
Neked már megvan a heti Praedád?
gyerek

Pagonyfeszt a Dürer kertben Pagonyfeszt a Dürer kertben
Családi program május 22-én
gyerek

El kellett mozdulni a mesevilág felé El kellett mozdulni a mesevilág felé
Interjú Molnár T. Eszter írónővel és Török Zoltán természetfilmessel


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés