bezár
 

zene

2022. 08. 07.
Vonósnégyesek Eszterházán
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Vonósnégyesek Eszterházán A programban olyan nagyszerű együttesek vesznek részt, mint az Authentic, a Dohnányi, a Keller, a Kodály, a Pulzus és a Szigeti Quartet, valamint a Quartetto Speranza – közölték a szervezők a prae.hu művészeti portállal.

A Magyar Régizenei Központ rendezésében megvalósuló (társrendező: Filharmónia Magyarország, együttműködő partner: Eszterháza Közhasznú Nonprofit Kft.) Vonósnégyesek Eszterházán című sorozat a fertődi Esterházy-kastély csodálatos Apolló-termében kerül megrendezésre, augusztus minden hétvégéjén vonósnégyesek muzsikájával telik majd meg a kastély.

Augusztus 5-én, pénteken, 19:00 órától a Pulzus Quartet fog fellépni, korhű hangszerekkel. Augusztus 6-án, szombaton, 19:00 órától a Szigeti Quartet, augusztus 7-én, vasárnap, szintén 19:00 órától ismét a Pulzus Quartet muzsikál. Augusztus 12-én, pénteken, 19:00 órától az Authentic Quartet, 13-án a Quartetto Speranza, 14-én az Authentic Quartet zenél. Augusztus 19-én, pénteken és 21-én, vasárnap, 19:00 órától a Keller Quartet fog fellépni. Augusztus 26-án és 28-án a Kodály Quartet, végül 27-én a Dohnányi Quartet zenél, szintén 19:00 órától.

Jegyek kaphatók 5000 Ft-os áron, a koncerteket megelőző csütörtökig 20% elővételi kedvezménnyel a www. jegymester.hu oldalon, valamint az Esterházy-kastély jegypénztárában.

Négyzetes kép a leadben: haydneum.com

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Fekete Zaj Fesztivál, 2022
A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Magala Ronnie válaszol
Interjú Szabó Dániellel külföldi érvényesülésről, versenyzésről, a siker lehetséges jelentéseiről
Interjú Spányi Miklóssal a régizenei mozgalomról, külföldi tanulmányokról, zenei interpretációról

Más művészeti ágakról

Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Interjú Vizin Viktóriával eltérő kulturális tapasztalatokról, a külföldre költözés fontos állomásairól
gyerek

Rajzpályázat általános iskolásoknak


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés