bezár
 

irodalom

2022. 08. 20.
A „Bartók anno és ma” – prózaíró pályázat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A „Bartók anno és ma” – prózaíró pályázat A Bartók Béla Boulevard Egyesület pályázatot hirdet a Bartók Béla út és környékével kapcsolatos történelmi események, családi krónikák, épületek, híres emberek történeteivel, továbbá az itt élt és a mai napig is itt élő emberek mindennapi sorsával kapcsolatos írások elkészítésére.

A Bartók Béla út alatt a mai hivatalos – a Gellért tértől a Kelenföldi Pályaudvarig tartó – utat értik. A Bartók Boulevard Olyan pályaműveket várnak, melyek még nem kerültek publikálásra, még nem jelentek meg semmilyen orgánumban. Az írásokat ifjúsági (14-20 éves kor) és felnőtt (21-99 éves kor) kategóriákban várják.

Terjedelem: maximum 3 gépelt oldal. Kérik, hogy a név és cím mellett kerüljön feltüntetésre a kategória is! Az írásokat papíralapú formában a BBB Egyesület címére (1111 Bartók Béla út 46.), illetve az office.bb.boulevard@gmail.com címre várják. A tárgy és a boríték megjelölése: „Bartók anno és ma” Beküldési határidő: 2022. szeptember 15. Az írásokat egy felkért grémium zsűrizi. A zsűri döntését követően, 2022. szeptember 23-án délután, a BBB Egyesület „Eleven Ősz” elnevezésű programja alkalmával hirdetnek eredményt.

A kép forrása: /www.facebook.com/BartokBelaBoulevard

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Vlagyimir Georgijevics Szorokin és M. Nagy Miklós beszélgetése a PesText Fesztiválon
Mán-Várhegyi Réka: Vázlat valami máshoz, Magvető Kiadó, Budapest, 2022.
Az Ahol a folyami rákok énekelnek regényben és filmen

Más művészeti ágakról

Interjú Vizin Viktóriával eltérő kulturális tapasztalatokról, a külföldre költözés fontos állomásairól
art&design

Kis Présház, 2022. szeptember 18., 20 óra


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés