bezár
 

irodalom

2022. 11. 10.
Környezetirodalmi felolvasás Erdélyben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Környezetirodalmi felolvasás Erdélyben Erdőkön át címmel mutatja be köteteit Tóth Krisztina költő, író, műfordító, Jász Attila költő és Murányi Sándor Olivér író november 13-án, vasárnap 16 óra 30 perctől a Székelyudvarhelyi Városi Könyvtárban és november 14-én, hétfőn 17 órától a csíkszeredai Kájoni János Megyei Könyvtárban, értesült róla a Prae.hu

Tóth Krisztina Nyomozzunk!, Világpuszi és A majom szeme, Jász Attila Hétköznapi királyságok és Felhőfoszlányok a hajnali fűben, Murányi Sándor Olivér pedig Folyamtánc című műveiket jelentették meg az idei év során. Az eseményen fellép Szántó Marcell zenész. Az alkotók beszélgetőtársa Vida Gábor író.

A rendezvény támogatói a Szépírók Társasága, a Székelyudvarhelyi Városi Könyvtár, a Kájoni János Megyei Könyvtár és Hargita Megye Tanácsa. A kötetek a helyszíneken kedvezményesen megvásárolhatók, a szerzők dedikálják. Mindenkit szeretettel várnak.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Gerőcs Péter: Werkfilm, Kalligram, Budapest, 2022.
irodalom

Balázs Imre József Éjszakák a zenben című kötetének bemutatója

Más művészeti ágakról

Sándor L. István: A Katona és kora. Az indulás irányai
art&design

Gondolatok a Geometric Environments című kiállításról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés