bezár
 

zene

2022. 12. 13.
Ismert névvel folytatódik a közkedvelt TECHNO ART-sorozat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Techno Art nem csak egy sima techno buli, hanem egy olyan rendezvénysorozat, ahol a magyar techno-szerető közönséggel megismerheti a magyar underground művészetet is. A rendezvény alatt a résztvevők olyan művészek alkotásait ismerhetik meg, akiket már ismer a nagyközönség, vagy épp még nem, de nagyon érdemes felfigyelni rájuk. December 16-án az Arzenálban várják a művészetre éhezőket a legjobb dj-k és alkotók – közölték a szervezők a prae.hu művészeti portállal. 

"Októberben Adonivov, Hedonism Workshop tetováló és rajzművészek, és VazaVaze festőművész munkáit állítottuk ki , és a december 16-ai bulin még több művésszel fogunk kiállítást szervezni (pl.: Alina Rebecca Sára)” –  kezdte a Techno Art egyik főszervezője, a dj-ként is már jól ismert Pongrácz Sabira. Hozzátette, céljuk, hogy ne csak zeneileg adjanak élményt, hanem látványban is, ezért a festő, rajz és fotóművészek mellett, még vizuáltechnikussal is dolgoznak.

A másik főszervező, Fazekas Balázs, aki már 10 éve a rendezvényszervezés világában mozog, elárulta, törekednek arra, hogy olyan dj-ket hozzanak el, akik még nem voltak Magyarországon. Így került képbe a közkedvelt Stella Bossi is, aki a decemberi partin zenél majd Budapesten, az Arzenálban. A helyszín a szcéna egyik legismertebb helye, ahol a világ legnagyobb techno dj-i léptek fel, mint I Hate Models, Regal, Kobosil, Klangkuenstler, T78, Marika Rossa, Nico Moreno vagy épp Xenia. Most Stella Bossi, dj, producer, influenszer is az illusztris névsorba kerül. Stellát a műfaj ismerőinek már aligha kell bemutatni, rendszeres fellépője fesztiváloknak, közel egymillióan követik a közösségi oldalakon, az egyik legismertebb berlini klub, a KitKat rezidense. Stella neve épp félúton van az underground és a mainstream között, egyedi, művészi, szituációkat kifigurázó stílusa nagyon illik a Techno Art arculatába.

"Természetesen a magyar dj-kről se feledkezzünk meg, hiszen a techno-közösség ismertebb fellépőivel dolgozunk együtt: Benke, Szabó Tamás, Sabira (Techno Yoga), Kitti Kay, Paralich, Dual Destress és Ervo. A jövőben bízunk benne, hogy gazdagodni fog a paletta új és régi motorosokkal is” – fogalmazott a két főszervező, Sabira és Balázs, hozzátették, mindenkinek szeretnének teret adni a nagy közönség előtti kiteljesedéshez, és esélyt ahhoz, hogy szélesebb körben váljanak művészként ismertté.

Négyzetes kép a leadben: Techno Art Facebook-oldala
Fejléc kép: Techno Art Facebook-oldala

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A Psycho Mutants Motherland lemezéről
Iamyank lemezbemutató koncertje a pécsi Szabadkikötőben
A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Sőrés Zsolt válaszol
Főszerepben a cselló és a zongora

Más művészeti ágakról

Jeney Zoltán: Balatoni kacsavész
Andrei Kutsila Amikor a virágok nem hallgatnak című filmje a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon
gyerek

Népmesevetítés, kiállítás, kézműves program és bábszínház a Cinema MOM-ban
Kiss Judit Ágnes: Zsálya hercegnő és a mélyvölgyi utazás


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés