bezár
 

építészet

2023. 02. 02.
Sirbik Attila a prae.hu művészeti portál új építészeti rovatvezetője
Kezdés: 2023. február
Tartalom értékelése (2 vélemény alapján):
Sirbik Attila a prae.hu művészeti portál új építészeti rovatvezetője Sirbik Attila tapasztalt szerkesztőként érkezik a prae.hu művészeti portál építészeti rovata élére. A korábbi rovatvezető, Árvai András a prae.hu művészeti portál indulása, 2006 óta vezette az építészeti rovatot, a jövőben még inkább építészeti munkája kerül előtérbe.

Sirbik Attila (1978) Jugoszláviában született. Élt Szabadkán, Rovinjban, Pécsett, Prágában, Csantavéren és Újvidéken. Požarevacon volt katona. Jelenleg Budapesten él és dolgozik. A Symposion Kiadó vezetője. Első regénye St. Euphemia címmel jelent meg a Magvető és a Forum kiadó közös gondozásában. Az Új Művészet folyóirat és online felület munkatársa és a Kreatív szerkesztő-újságírója.

Fotó: Bezzeg Gyula

(Tájékoztatásul közöljük, hogy a Prae irodalmi és kultúratudományos folyóirat a prae.hu művészeti portáltól függetlenül működik L. Varga Péter főszerkesztésével, Lapis József és H. Nagy Péter szerkesztőtársak munkájának bevonásával.) 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

építészet

Fényképkollekció a Tabán utolsó évtizedeiről
építészet

Az építészet mint idea és realitás a 80-as évek Magyarországán
építészet

Interjú Filip Rybkowskival
építészet

Reflexió a girlscanscan Tripping on Modernist Monuments című kiállításáról

Más művészeti ágakról

Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde
irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés