bezár
 

irodalom

2023. 07. 27.
FISZ Junior Nyári Íróworkshop
Felhívás
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Fiatal Írók Szövetsége 2023. augusztus 24. és 27. között kreatív írás kurzust hirdet 14-19 évesek számára. Várják mindazon fiatalok jelentkezését, akik érdeklődnek az irodalom és a szépírás iránt, szeretnek írni, olvasni, van már elkészült szövegük (vers/próza), és szívesen fejlesztenék íráskészségüket.

A résztvevők a kreatív feladatok, az íráskészség fejlesztése, a tematikus rendhagyó irodalomórák és a műhelymunka mellett személyesen találkozhatnak pályakezdő és már befutott írókkal és költőkkel, akik amellett, hogy részt vesznek a közös műhelymunkán, saját életpályájukkal és művészetükkel kapcsolatban is tartanak rövid előadásokat a kurzusra felvételt nyert alkotóknak.

prae.hu

Ha szeretnéd fejleszteni az írói vénád, szívesen megismerkednél a kortárs magyar irodalom neves képviselőivel, vagy csak szimplán otthonosabban akarsz mozogni a szépírás és az irodalom megannyi területén, akkor jelentkezz a FISZ JUNIOR nyári kurzusára!

A kurzus helyszíne: Kisprésház, 1111 Budapest, Bartók Béla út 44. 

A kurzus ideje: 2023. augusztus 24-27. 10:00-16:00-ig (minden nap, félórás ebédszünettel)

A kurzus tanárai: Élő Csenge Enikő és Kazsimér Soma

Meghívott vendégeink többek között: Simon Márton, Vajna Ádám.

A jelentkezés határideje: 2023. augusztus 5. szombat éjfél.

A jelentkezés menete: A kurzusra 3 vers, vagy 1 novella 1 vers, vagy 1 novella/novellarészlet beküldésével lehet jelentkezni. A pályázati anyagokat egy darab word dokumentumban várják a fiszjunior@gmail.com e-mail címre, NÉV NÉLKÜL, anonim módon, a jelentkező nevét és életkorát csak az e-mail szövegében kell feltüntetni.

A kurzusra 10 főt tudnak felvenni. A kiválasztás a beküldött szövegek alapján történik. A felvételt nyert jelentkezőket e-mailben értesítik augusztus 10-ig.

A kurzus minden résztvevő számára INGYENES. 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
Kemény Lili Nem című kötetéről a miskolci bemutatón Moklovsky Rékával beszélgetett
Mi köze mindehhez Nádas Péternek?

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Platon Karataev: Napkötöző
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés