bezár
 

art&design

2023. 08. 28.
Szeptemberben újranyit a Resident Art Nyári képzőművészeti vására
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szeptemberben újranyit a Resident Art Nyári képzőművészeti vására Szeptember 6. és 9. között újranyit a Resident Art Fair 2023 - Nyári kortárs képzőművészeti vásár, amely a Resident Art Galériában várja a látogatókat.

A 70 meghívott képzőművész több mint 180 alkotásából álló, nyári kiállítás és vásár változatlan formában nyílik újra a Horánszky utcai galériában - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Mint kiemelték, az ingyenesen látogatható vásárra olyan válogatást állítottak össze, amelyben sokféle látásmód megfér egymás mellett: groteszk, absztrakt, figuratív, nonfiguratív, minimalista, naiv, fotografikus és geometrikus, formabontó és hagyományőrző.

"Válogatásunk alapja a felfedezés és a minőséghez való ragaszkodás, amelynek során nemcsak az újszerű látásmódokat értékeljük, hanem a hagyományok jó értelemben vett folytatóit is, akik a tanultat megtartva lépnek tovább, saját vizuális világuk építésekor" - áll a közleményben.

A feltörekvő és fiatal művészek mellett olyan alkotók is bekerültek a válogatásba, akik időközben a művészeti színtér sikeres, befutott művészeivé váltak, mások épp most kapnak először lehetőséget, hogy kipróbálják magukat a művészeti piacon - közölte a Resident Art Galéria.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Megnyitószöveg
Látogatás a budapesti Vasarely Múzeumban

Más művészeti ágakról

Beszélgetés Rebecca Dautremerrel a PesTexten
gyerek

Gyermekprogramokkal, Kosztolányi-esttel és Misztrál-koncerttel várják az érdeklődőket a Hild-villában
Szerelmi háromszög az első világháború árnyékában
Dukay Barnabás és Szécsi Lőrinc művei Pécsen


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés