bezár
 

art&design

2023. 11. 17.
Az utolsó Múzeum+ est a Nemzeti Galériában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Idei utolsó Múzeum+ estjét tartja meg november 22-én a Magyar Nemzeti Galéria, ahol az intézmény két új, nagyszabású időszaki tárlatát is láthatja a közönség.

Az évzáró Múzeum+ esten a TechnoCool. Új irányok a kilencvenes évek magyar képzőművészetében (1989-2001), valamint a Budapest. Az első aranykor. Sztereoképek és képeslapfotók a Fortepan és a Deutsche Fotothek gyűjteményéből (1903-1912) című kiállítások is 22 óráig látogathatók.

A TechnoCool kiállításban Petrányi Zsolt kurátor és Csepelyi Adrienn író, újságíró tartanak rendhagyó tárlatvezetéseket, és a múzeum állandó gyűjteményét is vezetett sétákon ismerhetik meg az érdeklődők.

A frissen nyílt, Budapest. Az első aranykor című fotókiállításban Virágvölgyi István kurátor és Winkler Nóra művészeti menedzser szubjektív budapesti sétára várja az érdeklődőket, míg Török Andrással, a Fortepan menedzserével, a Budapest könyv szerzőjével Fónagy Zoltán történész és Bellák Gábor művészettörténész beszélget a főváros titkairól.

Az este hangulatát DJ Crimson, DJ Mintaka és DJ Longman biztosítja, a kreatív alkotásra vágyók pedig különféle kollázsokat készíthetnek a 90-es évekből inspirálódva.

A Múzeum+ programon ezúttal is gasztronómiai különlegességekkel, borkóstolóval és Big Ben teaházzal várja közönségét a múzeum.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Interjú Hegyi Lóránddal
A magyar szocialista kerámia története
Reflexió az azt beszélik az Orczyn kiállításra

Más művészeti ágakról

színház

HöKöm Project: Wándör Wumen és Szupermen
Interjú Révész Emese művészettörténésszel
Horváth Florencia és Karádi Gergő Valójában senki című zenés irodalmi, színházi estje
Rőhrig Eszter: Ephyra, szerelmem, Napkút Kiadó, 2023


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés