bezár
 

art&design

2023. 11. 17.
Az utolsó Múzeum+ est a Nemzeti Galériában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Idei utolsó Múzeum+ estjét tartja meg november 22-én a Magyar Nemzeti Galéria, ahol az intézmény két új, nagyszabású időszaki tárlatát is láthatja a közönség.

Az évzáró Múzeum+ esten a TechnoCool. Új irányok a kilencvenes évek magyar képzőművészetében (1989-2001), valamint a Budapest. Az első aranykor. Sztereoképek és képeslapfotók a Fortepan és a Deutsche Fotothek gyűjteményéből (1903-1912) című kiállítások is 22 óráig látogathatók.

A TechnoCool kiállításban Petrányi Zsolt kurátor és Csepelyi Adrienn író, újságíró tartanak rendhagyó tárlatvezetéseket, és a múzeum állandó gyűjteményét is vezetett sétákon ismerhetik meg az érdeklődők.

A frissen nyílt, Budapest. Az első aranykor című fotókiállításban Virágvölgyi István kurátor és Winkler Nóra művészeti menedzser szubjektív budapesti sétára várja az érdeklődőket, míg Török Andrással, a Fortepan menedzserével, a Budapest könyv szerzőjével Fónagy Zoltán történész és Bellák Gábor művészettörténész beszélget a főváros titkairól.

Az este hangulatát DJ Crimson, DJ Mintaka és DJ Longman biztosítja, a kreatív alkotásra vágyók pedig különféle kollázsokat készíthetnek a 90-es évekből inspirálódva.

A Múzeum+ programon ezúttal is gasztronómiai különlegességekkel, borkóstolóval és Big Ben teaházzal várja közönségét a múzeum.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban
art&design

Koleszár Stella kiállítása a Kis Présházban (1111 Budapest, Bartók Béla út 44.)
art&design

Interjú Esterházy Marcellel a MODEM-ben tartott kiállítás kapcsán

Más művészeti ágakról

Kemény Lili Nem című kötetéről a miskolci bemutatón Moklovsky Rékával beszélgetett
irodalom

Hegymegi Flóra és Horváth Florencia beszélgetése a Kötetlenül sorozat keretében
George Miller: Furiosa – Történet a Mad Maxből
Hodászi Ádám: Kikönnyítve című drámája az Apertúra Bázison


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés