bezár
 

építészet

2008. 01. 22.
Vár a papírgyár
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mint a sorozatokban. Szép lányok, helyes srácok. Fiatalok és sikeresek. Igaz, ők nem megmentik a világot, hanem áttervezik. A világ egyik legsikeresebb és legfoglalkoztatottabb különc építésze, Rem Koolhaas irodája a youtube-on.
Az iroda, melyet lazán [a]http://www.oma.eu [text]Office of Metropolitan Architecturenek[/a] hívnak, Rotterdamban székel, de van kirendeltségük New York-ban és Pekingben is. A munka és a siker elárasztja őket, amiért a főnök nap mint nap tesz is, nem a babérjain pihen. A filmből megismerhetjük az iroda anyukáját, aki mindent a kezében tart, és több fiatal építészt, akik a világ különböző pontjairól érkeztek az irodába, hogy részt vegyenek a fejlődő és fejlett világ átformálásában.

Ha valaki kedvet kap a munkához egy makettekkel és látványtervekkel teli irodában, állításuk szerint stresszes és kaotikus állapotok, de láthatóan elégedett emberek közt dolgozni, az az építésziroda honlapján kutathat az állásajánlatok közt. [a]http://hu.wikipedia.org/wiki/Mandarin_nyelv[text]Mandarin[/a] nyelvtudás előny.

[a]http://www.youtube.com/watch?v=SAJxRFu2eIo[text]Klikk a videóra![/a]
nyomtat

Szerzők

-- Árvai András --


További írások a rovatból

építészet

Az építészet mint idea és realitás a 80-as évek Magyarországán
építészet

Interjú Merényi Dáviddal
építészet

Interjú Filip Rybkowskival
építészet

Interjú Monika Karczmarczykkal

Más művészeti ágakról

Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban
színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés