bezár
 

zene

2010. 07. 13.
Ma nyitja kapuit az EFOTT
Ingyenes buszok szállítják a fesztiválozókat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az év reggae bulijával veszi ma kezdetét 2010 legnagyobb hallgatói bulija, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Tíz színpadon közel háromszáz fellépő: magyar zenekarok, dumaszínház, celebkemping, turisztikai - és szórakoztató programok várják a fiatalokat a festői környezetben Orfűn, a Pécsi-tó partján...
Ma 14.00 órakor megnyitja kapuit az ország legnagyobb hallgatói bulija, ahová naponta tízezer fiatalt várnak a szervezők.

A 0. napon elsőként az Another Day majd a JrBrown&High Grade Band, a Zagastic, a Ride Da Riddim Special! Budapest Riddim&MC-s, ezt követően pedig a Ladánybene 27 jubileumi nagykoncertje lesz hallható. Éjjel 2 órától a Ladánybene Sound System Special zárja a fesztivál nyitónapját.

13.00 órakor indul Pécs központjából az első busz az EFOTT-ra, amely ettől kezdve nonstop szállítja a fesztiválozókat Orfűre, mindezt teljesen ingyen!

A rendezvény területe: a tópart egészen az abaligeti elágazóig a fesztiválozók territóriumává válik egészen vasárnap 10. 00 óráig.

A fiatalok testi épségére nonstop mentőszolgálat vigyáz, az EFOTT idejére előrejelzett rendkívül jó időre pedig a strand jelenthet felüdülést. A vendéglátó egységekben pedig diákbarát árak várják a fiatalokat.

EFOTT – Csak szabadon…
 
nyomtat

Szerzők

-- Kovács Miklós --


További írások a rovatból

Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
A Bélaműhely koncertje a pécsi Szabadkikötőben


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés