bezár
 

zene

2011. 03. 02.
Ipari (méretű) durranás a Dürer Kertben
A Black Head Agency 3-napos elektro-indusztriál fesztivált szervez
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ipari (méretű) durranás a Dürer Kertben Az 1990-ben létrejött Black Head Agency megalakulásától kezdve szívén viselte az elektronikus zenéket játszó hazai és külföldi előadók sorsát. Igyekezett folyamatos fellépési lehetőséget biztosítani az ezen szcénába tartozó zenekaroknak, lett légyen szó mainstreamebb, vagy éppen elborultabb zenei világú csapatokról.
A Black Head-gárda olyan művészeknek szervezett elsőként koncerteket Magyarországon, mint (a) Die Krupps, a Nitzer Ebb, az Armageddon Dildos, a Birmingham 6, az X Marks The Pedwalk vagy éppen a Renegade Soundwave.

1995-ben hosszabb lélegzetvételnyi szünet következett az ügynökség történetében, de 2007-től megújhodva, és töretlen lelkesedéssel folytatják koncertszervező kultúr-missziójukat. Front Line Assembly, Front 242, Leaether Strip, Covenant, De/Vision. Hogy mi a közös - a műfajon kívül - ezekben az előadókban? Természetesen az, hogy mindannyian a Black Head Agency szervezésében adtak nagy sikerű koncerteket az elmúlt 4 évben, Budapesten.

Most egy 3-napos elektro-indusztriál fesztivál szervezésébe fogott Steve Black Head és csapata. Olyan neveket hoznak el a magyar techno-rajongóknak, mint a VOMITO NEGRO, az A SPLIT SECOND, a SUICIDE COMMANDO, a PRAGER HANDGRIFF, az ARMAGEDDON DILDOS, MARLOW, a KLOQ (DOUGLAS MCCARTHY-val kiegészülve) és (a) THE KLINIK!
Industrial Booom! flyer
A rangos rendezvény a budapesti Dürer Kertben kerül megrendezésre március 24. és 26. között, melyre napijegyek és 3-napos bérletek egyaránt válthatók.

További infok a Black Head Agency honlapján: www.black-head.eu/
nyomtat

Szerzők

-- Janurik János --


További írások a rovatból

A Prae körkérdése zeneszerzőkhőz: Mezei Szilárd válaszol
Interjú Illés Mártonnal zenei energiákról, a kortárs zene helyzetéről, tanulmányokról
Akiket elkapott a tömegpszichózis
Lully–Molière: A kénytelen házasság

Más művészeti ágakról

Interjú az idei Év Gyerekkönyve Díj egyik HUBBY különdíjasával, Pacskovszky Zsolttal
Vaktérkép
art&design

Reflexió a Koreai Kulturális Központ Közös ihlet: hangul Jun Dongdzsu költészete nyomán című kiállításáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés