bezár
 

gyerek

2010. 01. 20.
Meseíró pályázat kicsiknek és nagyoknak
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az én mesém címmel meseíró és illusztráló pályázatot hirdet a Pataky Művelődési Központ Budapesten.
A művek március 21-ig küldhetők be a nkriszta@patakymk.hu email címre. A pályázatot 3 kategóriában hirdetik, 6-12 éves gyermekeknek, a 13-18 éves korosztálynak és felnőtteknek - közölte a szervező az MTI-vel.

A pályaművek terjedelme maximum 1 oldal lehet, ami körülbelül 3500 karakter. A pályázó a mese elejére írja fel kategóriáját, nevét, lakóhelyét és e-mail címét.

Szabadon választott technikával készült A/4 méretű, kizárólag papíralapú illusztrációkkal pályázhatnak az érdeklődők június 13-ig a www.patakymk.hu oldalon található internetes mesekönyvben április 2-ig közzétett történetekhez. A rajz hátuljára a választott mese címét és szerzőjét, valamint az alkotó nevét, lakcímét és e-mail címét kérik felírni a szervezők. Az illusztrációkat a Pataky Művelődési Központ címére kell beküldeni, a borítékon szerepeljen Az én mesém felirat is.

Az eredményeket szeptemberben hozzák nyilvánosságra, a nyerteseket levélben értesítik. A tervek szerint a legjobb alkotásokból megjelentetik Az én mesém című mesekönyv harmadik kötetét.

A Pataky Művelődési Központ immár negyedik alkalommal hirdette meg meseíró és illusztráló pályázatát. Az elmúlt években több ezer alkotás érkezett az ország minden tájáról, Románia, Szerbia és Szlovákia magyarok lakta vidékeiről. 2008-ban és 2009-ben a legjobb alkotásokból megjelentettek egy-egy mesekönyvet Az én mesém címmel, ezt a hagyományt szeretnék folytatni az idén is.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

Alex Garland: Polgárháború
irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
Csáki László: Kék Pelikan
színház

Kabóca Bábszínház: Dödölle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés