bezár
 

gyerek

2011. 02. 12.
A Csodaceruza folyóirat pályázata óvodák és iskolák számára
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Csodaceruza folyóirat szerkesztősége pályázatot hirdet óvodáknak és általános iskoláknak „ingyenes” Csodaceruza-előfizetésre. A pályázatra jelentkező iskoláknak és óvodáknak szponzorok segítségével próbálják meg ingyenesen eljuttatni a folyóiratot.
A Csodaceruza folyóirat szerkesztősége pályázatot hirdet óvodáknak és általános iskoláknak „ingyenes” Csodaceruza-előfizetésre.

"Tesszük ezt azért, mert sajnálattal találkozunk nap mint nap azzal a helyzettel, hogy az iskolák és az óvodák pénzszűke miatt nem tehetik meg, hogy előfizessenek a folyóiratra, a fenntartótól kapott összeg legtöbbször még a működésre is alig elég. Könyvvásárlásra, folyóiratokra a legtöbb helyen alig költenek. A pedagógusok közül egyre többen arról tájékoztatnak minket, hogy bármennyire szeretnék, nem rendelhetik meg a lapot, mert nincs rá pénz."
 
Mint ahogy minden folyóiratnak, a Csodaceruzának is az a célja, hogy a lehető legszélesebb körben jusson el az olvasókhoz, különösen azokhoz, akik nap mint nap a gyermekek anyanyelvi nevelésével, az olvasóvá neveléssel foglalkoznak.
 
 
A Csodaceruza adok-kapok pályázatára jelentkező iskoláknak és óvodáknak megpróbálják szponzorok segítségével ingyenesen eljuttatni a folyóiratot. A jelentkezés sorrendjében postázzák a folyóiratot, amennyiben sikerül támogatókat találni erre a célra. (Honlapjukon közzéteszik mind a folyóiratra váró iskolák, mind a támogatók nevét.)
 
Egyben kérik az intézmények vezetőit, könyvtárosait, hogy küldjék el e-mail-címükre (csodaceruza@gmail.com) a postázási címüket, és néhány mondatban indokolják is meg, hogy miért nem tudják megvásárolni a lapot. Az ingyenesen postázott lapszámokkal kapcsolatosan megköszönik, ha írásos beszámolót küldenek arról, hogyan használták a pedagógiai munkában a folyóiratot, és örömmel olvassák észrevételeiket, javaslataikat is.
 
"Hiszünk abban, hogy folyóiratunk egyre több intézménybe eljut, és ennek hatására még több gyermek felfedezi, hogy olvasni öröm" – írja honlapján a Csodaceruza szerkesztősége.
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kristyna Litten: 80 kutyával a Föld körül
gyerek

Februárban mutatja be új előadását az Art-ravaló

Más művészeti ágakról

színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés