bezár
 

irodalom

2016. 04. 07.
Versmondásért színházjegy jár Veszprémben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Versmondásért lehet színházjegyet kapni a költészet napján Veszprémben, rendhagyó irodalomórára várják az érdeklődőket Balatonfüreden - tájékoztatták az MTI-t a program szervezői.

Kellerné Egresi Zsuzsanna, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatóhelyettese elmondta, hogy a költészet napján, április 11-én, versmondásért egy színházjegyet kapnak azok a vállalkozó kedvű nézők, akik elmondanak egy általuk választott verset néhány fős nézőközönség előtt.
    

Bármelyik műsoron lévő előadásra lehet így jegyet kapni a színházi jegyirodában a költészet napján 10 és 18 óra között - fűzte hozzá.
    

Cserép László, a balatonfüredi önkormányzat kulturális osztályvezetője elmondta, hogy a Kisfaludy Galériában egész délelőtt irodalmi játékkal várják az általános iskolás diákokat, délután pedig verseket és népdalokat ad elő Ferenczi György és a Rackajam együttes.
    

Rendhagyó irodalomórára várja az érdeklődőket, Szávai Dorottya, a Pannon Egyetem irodalmi docense és vendége, Tóth Krisztina, József Attila-díjas költő - fűzte hozzá.
    

A nap zárásaként a Nézőművészeti Kft. és a Manna Kulturális Egyesület közös előadását láthatják a nézők Scherer Péter rendezésében Ady/Petőfi címmel.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója
irodalom

Mechiat Zina volt a Boggie: Költőim rendezvénysorozat februári vendége
Abdallah Abdel-Ati Al-Naggar Balassi Bálint-emlékkard irodalmi díjához

Más művészeti ágakról

Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés