bezár
 

film

2008. 08. 04.
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 12.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 12. NE NÉZZÉTEK AZ OLIMPIÁT! HAJRÁ MAGYAROK!!! FREE TIBET!!!!!! ÉBERSÉÉÉÉG!!!!!!!!!!!


Roppantul fárasztó héten vagyok túl, mit tagadjam, kánikula van, ráadásul nyakunkon a pekingi olimpia, ahol még azt is meg kell köszönni, hogy nem 5, hanem csak 1 kormányspion jut 2 magyar tudósítóra, akik még a freemailt is megnézik helyette. Képzeld el: kint vagy, nem elég hogy a pornósite-ok le vannak tiltva a neten, de mondjuk ha ír a barátnőd, még magadhoz se nyúlhatsz nyugodtan, mert még azt is visszanézik! Mi marad más, mint a tyilivízor?! Ennek szellemében próbáltam némi pornografikus műsorokat csempészni az ajánlóba, de hát szar a felhozatal, mintha a szexipar is a kormány kezére játszana! Le van itt vajazva minden kéremszépen, én aszondom!



HÉTFŐ

TV2, 11:35: Akiért a harang szól
- újabb hemingwayiáda. Az öreg sokat írt, még több állatot küldött át a másvilágra, de amiből a legtöbbet pusztította, az a pia volt. Pusztítsunk mi is egy kicsit az ő emlékére!

m1, 15:50: Az elfelejtett herceg - nahát, Miranda Richardson szerepel benne, hát akkor ide vele. Amúgy a film kétrészes, és János herceg életéről szól. Az angol királyi család tagjainak se volt ám mindig fenékig tejfel az élete, és hát persze hogy az épeszű, rendes tagok szívták meg náluk is.
ugyanott 21:20: Hedy Lamarr-t keresem - a híres-hírhedt színésznő fia kutat anyja után, avagy nem elég csak vetkőzni, attól még elfelejthetik az embert.

Duna II. Autonómia, 17:40: Bali: Érzéki egyensúly - boldog, aki ott van!
Bali

Viasat3, 23:05: A csend fogságában - pszichiáter előbb menekül a felelősség elől, majd visszatér a még nagyobb felelősségbe, mert gyilkossági ügyben kérik segítségét, a tanúk: egy autista srác és nővére. A főbb szerepekben Liv Tyler, Richard Dreyfuss és Linda Hamilton.
Liv Tyler

Duna Televízió, 22:00: Bártáncosnők Indiában - Mira Nair doksija egy ősi mesterségről. Még akár hinnék is neki, ha nem herélte volna a Káma-Szutrát. Nair tutira megy ezúttal is, attól félek. Biztos ő is beépített ember valahol!

m2, 21:55: Hiába menekülsz - Spielberg Párbaj című remekművének, háthogyismondjam...remixe. Azért egy próbát megér!

HBO, 20:00: A testőr - Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Kim Basinger, Eva Longoria Parker. És ez még csak a stáblista eleje.

HBO Comedy, 20:30: Melyik az igazi? - meleg srác évek múltán is igazán szeret: megmenti régi fiúbarátját a házasodástól. Tori Spelling helyett én is a férfiszerelemre szavaznék!!!!!!!!:
Inkább a melegedés!

Filmmúzeum, 20:00: Királylány a feleségem - Gerard Philippe, Gina Lollobrigida. A többit tudjátok. Akárhányszor megnézhető film, hát úgy nézzétek ti is meg ahányszor csak adják.
Királylány a feleségem

film+, 21:10: Robbanásveszély - D-kategóriás akciófilm Dolph Lundgren-nel.

film+2, 21:05: A titkárnő - nemkicsit ideggyenge lány ügyvéd alá kerül beosztásba, többféle értelemben is. Visszafogott, de nem hagyományos érzéki utazás. Te is beülnél a kádba, mi?:
A titkárnő
Basszuskulcs, most nézem csak: sehol egy rendes pornófilm. Na majd kedden.

KEDD

Cinemax 2, 7:45: Felnőttmesék
- árva kislány szomorkás sztorija, Isabella Rosellini-vel, aki szép.

m2, 9:00: Abigél - Szabó Magda regényéből.
ugyanott 21:55: Szemet szemért - thriller Tia Carrere-val.

Filmmúzeum, 10:15 Filléres emlékeink: Moncsicsi - hahaha. Emlékeztek még rá? Meg a dalra? Ciki, ugye? De azért csak megnézitek! Nem csoda: a Moncsicsi közös múltunk része!!
ugyanott 10:20: Éjjel-nappal jazz - vígjáték sok jazz-zel (mi mással? jóhogy nem lakossági drum and bass-szel, basszus!)
ugyanott 23:10: Hollywoodi emlékkönyv: Jack Lemmon - mindenki komikusként emlékszik rá, pedig voltak neki más karakterei is. Érdemes lesz belenézni az Emlékkönybe, hogy Citromm Jack mosolya mögé lássunk.

RTL Klub, 11:35: Négybalkezes - ha jól emlékszem az alkohol ködén át, ez egy vígjáték, Pierre Richard-dal a főszerepben. A negyedik sör után mondjuk azt delirálok a képernyőre, akit csak akarok. Kivéve az olimpiát, mert ott mindig testedzenek, és ahhoz sose tudok eleget inni.
ugyanott 21:15: Törésvonal - katasztrófafilm. Kiszámítható.

TV2, 11:55: Jól áll neki a halál - a maga idején korrekt kis vígjáték volt, és hát szerintem most is az. Isabella Rosellini itt már sokat mutat magából, de még mindig nem eleget!!!!!!!!!
ugyanott 21:10: Banditák - tutira menő vígjáték. Bejáratott szkript, bejárarott színészek (Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Cate Blanchett), de nem akar többnek látszani annál, ami: egy szórakoztató kis filmecske. Te leütöd, én elásom:
Banditál

HBO Comedy, 17:30: Bagolyvédők - nagyon helyes, éljenek a baglyok! Természetvédők küzdenek a gonosz étteremlánctulaj ellen. Én a vízilo...akarom mondani, a baglyokkal vagyok. Bár a baglyok fura állatok, kiköpik amit nem tudnak megenni. Egyszer egy kiránduláson felvertük a sátrat és másnap reggel tele volt ilyen bizbaszokkal a környéke. A Blair-boszorkány a baglyokhoz képest maga a higiénia.

m1, 21:20: A kínai armada - Zheng He kínai admirális furcsa élettörténete és hódításai.

Duna II. Autonómia, 21:35: A bosszú völgye - fekete-fehér western Burt Lancaster-rel.

HBO Comedy, 22:05: Viszonyok és iszonyok - hát a fene tudja...szerintem gyenge lesz.

Hustler, 23:00 Nagymellű szépségek 13. rész - na végre valami értelmes film, sok ismerős arccal. Éhes disznó makkal álmodik. Küldeném a filmet egy, sőt több haveromnak is! A pekingi tudósítóknak meg pláne!

Viasat3, 23:15: Kampókéz - komolyabb témákat (faji kérdés, méhek kihalása) is felvető, kicsit beteg horror.
Kampókéz

Cinemax, 0:00: Szellemgyermek - kicsit zavaros. Most ez romantikus film, horror, vagy mi?

SZERDA

Filmmúzeum, 10:30: Táncoljunk együtt! (Második lehetőség)
- Fred Astaire legendásat alakít.

Cinemax 2, 11:15: A betörés - Jean-Paul Belmondo, Omar Sharif. Ez a két ember akárhány filmet elvisz a hátán.

m1, 15:25: Az év asszonya - Spencer Tracy és Katherine Hepburn
ugyanott 23:55: Puskapor, árulás és összeesküvés - az Elfelejtett herceg után megint egy történelmi témájú sorozatocska, és megint az angol partokról. Egészen pontosan: Mária skót királynő és I. Erzsébet korából.

Cinemax 2, 20:00: A tökéletes pasi - ...mert kell valamit a nőknek is! Bár a pasik is találnak a benne fogukra valót Heather Locklear, Hilary Duff személyében.

Filmmúzeum, 20:00: Jelenetek egy házasságból - Bergman filmje! Főszerepben Annie Lennox és Dave Stewart!!!:
Eurythmics

Duna Televízió, 20:40: Orhan Pamuk, a magányos felfedező - doksi a Nobel-díjas török íróról. Sznob vagy ha nézed és tuskó, ha nem.

TV2, 21:10: A bájkeverő - ez meg már micsoda: kívánj az ördögtől eztmegazt...BAROMSÁG! Viszont Liz Hurley király, pontosabban királynő:
Liz Hurley

RTL Klub, 21:15: X-akták: A film - árukapcsolás, avagy biztos tök véletlenül akkor adják amikor a második rész moziba kerül!

m2, 21:55: Wolfsburg - német filmdráma...cserbenhagyás, sorsok találkozása, dráma a köbön...

film+, 23:10: A fűnyíró ember - faszság, de annakidején ettől fosott a fél világ, ma meg legfeljebb csak annyit mondunk rá, hogy HAHAHA
Tron reloaded:
A fűnyíróember

CSÜTÖRTÖK

Cinemax, 7:30: Bobby Deerfield
- Al Pacino romantikázik mint autóverenyző. Remarque regénye nyomán.

Filmmúzeum, 10:20: Az óra körbejár (Az idegen) - egy szó: Orson Welles. Szinte minden jó, amit csinált, akár színészi, akár rendezői minőségben.
ugyanott 20:00: Imposztorok - az oké hogy Prónay Pál ellentmondásos alakja a magyar történelemnek, de nem biztos hogy megérdemel egy filmet.

TV2, 11:55: Elvált nők klubja - vígjáték, de Diane Keaton gáz. Szerintem nem ezekkel a szereplőkkel kellett volna leforgatni. Jó, Goldie Hawn maradhat, mert szépen tud nézni.
ugyanott 21:10: Rizikófaktor - akciófilm, mi más?

RTL Klub, 11:25: A kis dobás - bízd a hackerre a kényes ügyeket, biztos nem ver át...
ugyanott 21:15: Szükségállapot - Bruce Willis ezúttal nem megmenti a világot, hanem épp ellenkezőleg.

m2, 21:55: A vihar rabjai - vízisportok. Na nem olimpia, meg nem is a szexes vízisportolás :)

film+, 23:00: Üvöltés 5.: A legenda újjászületik - sokadik bőr lenyúzása a vérfarkasról, a főgonosz ezúttal a magyar "István gróf". Kérem vigyázzanak az ajtók záródnak:
Üvöltés 5.

Duna Televízió, 23:00: Egy amerikai affér - szerelmi háromszög: 2 barátnő, 1 pasi. Ideális felállás.

Hustler, 23:00: Nina Hartley: MILF Tréner - Nina egy élő legenda, meg is látszik rajta. Ebben a filmjében azt bizonyítja be, hogy nem csak a 20 éveseké a világ. Az ő testével ez nem nehéz.

Viasat3, 23:05: Bérgyilkos ösztön - Lambert bácsi megint égeti magát. Meddig még, meddig?

PÉNTEK

TV2, 11:40: Ed TV
- tévékrikitus vígjáték, a valóság sokszorosan durvább. Hej, ha még mindig ott tartanánk valóságsóügyben, mint a készültekor! Ja, és az egyik született gyilkos jáccik benne.
GAY!!!!!!!!!:
Ed TV. Kicsit meleg a téma!!!!!!
ugyanott 21:10: Halálos iramban - ...Vin Diesel-meghajtással!!! Úgyis megnézitek! A lányok miatta, a fiúk Michelle Rodriguez miatt:
Michelle Rodriguez

Zone Europa, 14:05: Az ügyefogyott - Luis de Funes ökörködik nekünk. A fülbevalót feltesszük ide...:
Funes

Filmmúzeum, 20:00: Juliette és Juliette - Pierre Richard egy héten már másodszorra! A két Julcsit Annie Girardot és Marlene Jobert adja!

Cinemax, 20:00: Klute - Donald Sutherland, Jane Fonda egy valami okból kultikussá lett filmben.
Klute

Zone Europa, 21:50: Abszolút kezdők - David Bowie miatt leginkább. Amúgy nem egy nagy vasziszdasz.

Cinemax, 21:55: Puccini kezdőknek - ...az MLBT ajánlásával! Leszbikus írónő lelki bajaiba nyerhetünk betekintést.

m1, 23:20: Mi a hézag tanárúr? (A világ legszebb mestersége)  - a világ legszebb, mestersége nem a tanárszakma, maradjunk annyiban! A felvétel nem a budapesti tanárverések helyszínén készült, bár...
Mi a hézag tanárúr?

RTL Klub, 23:20: A kukorica gyermekei 5.: A sikolyok földje - cím alapján: kúrás a kóréban. Vagy a Cora-ban. Későn adják, tehát pornófilm!!!!!!!

Viasat3, 23:05: Apám beájulna - a hivatalos ajánlóból "Két tinédzser. (...) A gyönyörű dumája nem elég erős, a nagyszájú pofija nem elég helyes." -de nem ezért NEM jó. Olvassatok inkább néminemű netes ámokfutást! (http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9104202)
"Látom Kelly megint az eszemért szeress-ruhádat vetted fel!" (Bud Bundy)
Apám megizélné!

SZOMBAT

Duna, 14:50: Szőke Duna: Van élet a városon túl - avagy hogyan lesz egy egyszer még okés poén rendkívül fárasztó.
ugyanott 20:00: Nyáron egyszerű - Bacsó péter filmje még a kezdet kezdetéről...
ugyanott 21:05 Pengető - Emil.RuleZ! - Hajósék a hajón nyomják.

m1, 17:35: Genezis - hehe, kezd beütni az anyag!:
Genezis 1.
Vagy:
Genezis 2.
ugyanott 20:20: Olimpia 2008, Peking - az Akarat Diadala Tibet szabadsága felett. NE NÉZD, csak bátorítod őket!!! Amúgy meg hajrá magyarok!!!!!!

HBO, 20:00: Bajban a bor bár - eredeti cím: All Bar Love. Fárasztónak ígérkező vígjáték a bártulajdonosok nehéz magánéletéről, szex és Burgundi. Magadéból ingyen, hallod-e kocsmáros. Pincér, ide a harmadik korsót! Köszöntem!

film+, 21:30: Nightwatch: Éjjeliőr a hullaházban - Ewan McGregor élete nehéz. Mondjuk nekem is az lenne, ha valaki kúrogatná a hullákat a munkahelyemen a hátam mögött....lesz a héten még egy Nightwatch, az Éjszakai Őrség, de abban több az élet, mint itt:
Nightwatch

TV2, 21:50: Nincs alku - szimpla kis thriller. Én ezt nézem, inkább mint hogy a berli...akarom mondani pekingi olimpiához asszisztáljak. Utána ugyanott csajok a csúcson kettő, de az faszság!

Cinemax, 22:05: A sebhelyesarcú - minden együtt: a rendezői székben Brian De Palma, a zeneszerző Giorgio Moroder, a forgatókönyvet Oliver Stone írta. És a szereplők: Al Pacino, Michelle Pfeiffer, Robert Loggia, Mary Elizabeth Mastrantonio, F. Murray Abraham. Mindez együtt azonban nem ér fel nekem Scorsese egyetlen maffiás filmjéhez. De Palma máshogy áll hozzá ugyanahhoz a témához.

RTL Klub, 22:10: Véres munka - Clint Eastwood Jeff Daniels...
ugyanott 0:20: Utolsó küldetés - politikával bonyolított káeurópai apatörténet. Röviden. Bővebben 2-3 oldal lenne. Nem rossz, csak hát hasonló sztorikat mindenki tud, aki Közép-Kelet Európában nőtt fel.

m2, 22:25: Greenwich Village balladája - doksi a híres negyedről, ahol több nemzedék kulturális forradalma katalizálódott. Bob Dylan:
Bob Dylan

Hustler, 23:00 Apu, pornósztár vagyok - ...avagy az utolsó dolog, amit hallani akarsz a lányod szájából.

Viasat3, 23:05: Absolon - nem, nem a Police együttes állt össze, csak Lambert megint ég mint a rongy.
NEM a Police együttes!

VASÁRNAP

Filmmúzeum, 14:20: Hódító Pelle
- Max von Sydow miatt itt a helye...
ugyanott 16:50: Dandin György, avagy a megcsúfolt férj - 1955-ös magyar film Moliére művéből, Várkonyi Zoltán rendezésében, dramaturg: Bacsó Péter. Játszanak még: Mészáros Ági, Pécsi Sándor, Kállai Ferenc, Kibédi Ervin, Sulyok Mária és Szirtes Ádám.

TV2, 20:00: A Skorpiókirály - oké, kezeket fölk aki tudja, hogy ez most a Múmia elődje vagy utódja? Feltámadó halott királyok mindenütt, ez több mint gyanús!

Zone Europa, 20:00: A császár és a gyilkos - Gong Li-vel, akit még az európai ember is meg tud jegyezni.

m2, 21:00: Űrgolyhók - súlyos Star Wars-paródia mel Brooks még tényleg mulatságos korszakából, remek szinkronnal és emlékezetes beszólásokkal, pld.: "előbb a mise, különben nem dugtok ti se!"
Daphne Zuniga:
Űrgolyhók

RTL Klub, 21:50: Gyilkosok gyilkosa - Mira Sorvino végre nem az alamuszi kiscsaj szerepében:
Gyilkosok gyilkosa

m1, 22:05: Boldogtalan kalap - elvált nők, harmincasok, midlife crisis minden mennyiségben, pláne magyar filmben, szóval hideg élelmet és piát bekészíteni. Koltai kivételesen jól alakít benne.

Duna Televízió, 23:15: Allegro - emlékezetkiesésben szenvedő zongorista visszatér Koppenhágába, ahol van valami Tiltott Zóna (WTF, aszittem az csak Csernobilban meg a Stalker című alapműben van). A Stalkeres hasonlóságok nem érnek itt véget. Adok ennek a filmnek egy lehetőséget, és belenézek.

HBO, 0:40: Éjszakai őrség - az oroszok megint jönnek fel, mint a talajvíz, viszont minőségi cuccokkal! Előtte valamivel a Volver, de úgyis láttátok ezerszer...

MGM, 0:45: A Shaolin 36 próbatétele - ezen nőtt fel a Wu-Tang Clan rapegyüttes, tehát nem lehet olyan szar.

film+2, 0:45: A király ágyasa - na ez egy súlyos film, főleg az a párbajos izé, ahol valamelyik fickó ilyen óriás járókeretben vagy miben van! És közben hull az eső!

m2, 3:00: Olimpia 2008, Peking: Lövészet - olcsó poén, de tessék, lelövöm:
THE REAL OLIMPIA LOGO
NE NÉZZÉTEK AZ OLIMPIÁT!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
FREE TIBET!!!!!!
ÉBERSÉÉÉÉG!!!!!!!!!!!
nyomtat

Szerzők

-- Mágikus Bertalan --


További írások a rovatból

Anna Hints: Smoke Sauna Sisterhood
Beszélgetés Hevér Dániel rendezővel és Kertész Zsanett forgatókönyvíróval a Valami madarak című filmjükről
Az idei Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztiválról

Más művészeti ágakról

színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról
Határátkelés címen rendezték meg a Kis Présházban öt kortárs költő közös estjét
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés