bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Mágikus Bertalan --

felhasználói adatlapja

Mágikus Bertalan portfólióját ide kattintva éred el.

Mágikus Bertalan által feltöltött cikkek:

Mit, hol, merre a hülyítődobozban 30.
Az utolsó csapás, LOL
Kedves olvasó, utoljára találkozunk ebben a formában. Ennek örömére most dupla adagot kaptok a jóságból! Igyekszem nem elérzékenyülni, arra úgyis lesz időnk a jövő évben, amikor megkapjuk a fizetésünket, és utána a számlákat, és ha még a közértbe is lemegyünk meg a BKV-val is utazni akarunk, akkor tényleg a pornószakmában kell elhelyezkednünk. Hagyjuk hát a sötét jövőt, koncentráljunk inkább a sötét jelenre!
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 29.
Félálomban kopogok a billentyűkön, mint a bárzongorista, pedig (még!) tök józan vagyok, és nem is zongorázok. Hanem nektek állítom össze az ajánlót, és közben irtogatok egy játékban...
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 28.
Ezen a héten ahol lehet, mindenféle hülyeséggel fogom illusztrálni az ajánlót. Pornó, saját montázsok, talán eredeti fotók is lesznek.
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 27.
Egy rosszindulatú ismerősöm a minap csúnya seksz-videót küldött nekem, még nem hevertem ki, viszont legalább van mivel büntetnem innentől a népeket MSN-en. Persze nem én lennék én, ha legalább egy pornószínésznőt nem csempésznék bele a mostani ajánlóba is, LOL!
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 26.
Betegen is folytatjuk az adást!!
Vasárnap harcban álltam a gravitációval, a gyomrom forgásával és még a hóeséssel is, vagyis enyhe rosszullétem miatt késett az ajánló. Nade engem nem lehet megállítani holmi bacilusokkal, bal oldalamon a hányózacskó, jobbomon a literes Borsodi, előttem a klaviatúra, és csak írok és írok és írok... mindent az olvasóért, no felár!!!
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 25.
Negyedszázadik alkalom, ó jessz. Jó sok sör elfogyott az elmúlt időkben, mit is tagadjam, dehát remélem ezzel együtt is szerettek engem, mondjuk ha nem, azzal se tudok sokat kezdeni. Lehetne kétszer olyan hosszú a mostani ajánló is, dehát kiszűrtem az ismétléseket és a szemetet, nagyjából ennyi maradt, meg sajnos nem karakterszámra fizetnek, és ha igen, akkor se nagyon ajánlanám nektek kétszer ugyanazt.
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 24.
...és azt kell mondjam, hogy ezen a héten se lett jobb a műsor, sőt. Az egyetlen dolog, amivel feldobhatok egy ilyen szar felhozatalt, az a fotosopp, a cinizmus és a kétértelmű utalások. Ti a szar programot nézitek, én meg egy hülye filmet a laptopon, úgy írom ezt az ajánlót. Hozok még sört, vágjunk bele.
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 23.
Elnökválasztás és léleklátás
Olyan dolgot fogtok megtudni, amit semmilyen más hírportálon vagy közösségi oldalon! MEGMUTATOM NEKTEK AZ AMERIKAI ELNÖKVÁLASZTÁS GYŐZTESÉT! Nem, nem ér előrelapozni, annál is inkább, mert először is az olvasók lelkébe fogok látni perceken belül!
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 22.
Huszonkét alkalom, és még mindig van a tarsolyomban. De egyre kevesebb, úgyhogy lehet ismételni fogom önmagam. Aki a felhozatal miatt siránkozik, az építsen várat szarból helyettem is!!!
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 21.
Megint egy hét, megint egy rakás ismétlés. Azért én megteszem a tőlem telhetőt! A fotók között elrejtettem egy-két kakukktojást, azaz olyan montázsokat csináltam, amiken az egyik fotó a filmből, a másik máshonnan van, de hasonló dolgot ábrázol. Kettő ilyen van, szóval nem az lesz a feladat, hogy kiszúrd, melyek ezek, nem. A feladat az, hogy megmondd, a másik filmes fotó honnan származik. Megfejtéseket a kommentekben várok!!! Vasárnap eredményhirdetés!!
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 20.
Huszadszorra találkozunk, kedves olvasók, még öt van a negyedszázadik alkalomig. Lássuk, mit kaptok: lesz egy kis Pedobear, egy kis egész más, meg valami egészen más is, ahogy a Monty Python mondaná. Közben bedőlt a tőzsde, és nyakunkon az aktuális világvége. Részemről szarok bele, megyek sörözni meg bowlingozni.
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 19.
Tizenkilencedik alkalommal hozom nektek tálcán a legjobb szelekciót. Az intro kicsit depis lesz, vigyázzatok!
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 18.
A hét közepén itt járt nálunk a Coldplay, akik azt a jellegzetesen se ilyen, se olyan, konszolidált izét játsszák, a hét végén pedig pedo-paradicsommá alakult a Petőfi Csarnok az Animecon kapcsán. Nekem mindkettő business as usual, szóval get on up, és bring on the Ped...akarom mondani the PraeTV Show, a 18. résszel!
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 17.
Nagyon remélem hogy mindenki megfogadta a tanácsomat, és múlt szombaton semmilyen rendezvény apropójából nem ment ki az utcára. Részemről bekészítettem a sört meg a sültkrumplit, ám csak vasárnap fogyasztottam el. Így jár aki túledz a semmire! Nézzük ezen a héten miért lesz érdemes tovább növelni a sörhasunkat a fotelben :)
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 16.
Ahogy a költő mondaná, "megy a nyár, a nevetős, komolykodva jön az ősz", és vele visszatértem én is. Mi történt a nagyvilágban, miközben én a hasamat süttettem vidéken, meg borokat és pezsgőket kóstoltam a VIP-részlegben? Hát nézzük: az elcseszett kanadizmusok közé immáron az X-akták is feliratkozott ez új mozifilmmel, a beígért világméretű apokalipszis egyenlőre elmaradt, a kötelező őszi szellemi genocídium viszont megkezdődött, mivel elindult a Bár 2.0 és a Megasztár asszem negyedik része is. Meg kell említenem továbbá, hogy szeptember 11 immáron az én naptáramban is fekete betűs dátum, mert aznap ELVETTÉK TŐLÜNK A PORNÓCSATORNÁT!!!!
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 15.
Hol kezdjem? Hogy ezen a héten egyik adón szarabb dolgokat adnak mint a másikon? Hogy sikerült végre kijózanodnom? Vagy ott, hogy a Magyar Dal Napja mind a mai napig kísért álmaimban? Jobbat mondok: szabadságra megyek. Ti csak tévézzetek!
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 14.
Sziget demotivátor 2.
A Sziget-demotiválást ezzennel folytatnám, mert bár vége a dalnak, a visszhangjai nehezen halnak. Annál is inkább, mert ott voltam a mínusz egyedik napon, bizony!
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 13.
Sziget demotivator 1.
Komolyan, veszélyességi pótlékot fogok kérni magamnak, valami védőital formájában. Nem elég ez a rohadt olimpia, még a Sziget is itt van nekünk! Apropó, olimpia, bejött a tippem, Leni Riefenstahl összes propagandafilmje és Fidel Castro monstre beszédei elbújhatnak a megnyitó mögött. Persze szép, és ha valaki felvette, szóljon, de azért mégiscsak: FREE TIBET!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! NE NÉZZÉTEK AZ OLIMPIÁT!!
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 12.
NE NÉZZÉTEK AZ OLIMPIÁT! HAJRÁ MAGYAROK!!! FREE TIBET!!!!!! ÉBERSÉÉÉÉG!!!!!!!!!!!
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 11.
Jó reggelt kedves olvasó! Kicsit fáj a fejem, ez vagy a szombati buli, vagy a napszúrás következménye, vagy a kettő kombinálva. A laptop billentyűit a nyelvemmel nyomkodom, és a sört is csak szívószállal tudom inni, ne tudjátok meg. Nem fogtok unatkozni, de a nyelvem hamar fárad, úgyhogy igyekszem csak a legszükségesebbekre kitérni!
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 10.
Jó estét, jó egészséget! A tizedik PraeTV tiszteletére visszatértem a Feneketlen-tó melleti törzshelyemhez. Az árak emberiek, a Gösser még mindig hideg, és alkoholmentes sört meg üdítőt is tartanak. A Forma 1-et is nézhetném, ha akarnám, de nem akarom, inkább rendelek egyet és nekiugrok az eheti ajánlónak.
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 9.
Van egy kocsma a városba, zenga zének meg a viharveszély a Balatonsoundon, én meg ülök a seggemen egy köpködőben itt a nyócker határán, és tervezem a külföldi utat. Szerencsére még itt vagyok boldogítani titeket, és meghoztam a heti filmajánlatot is, meg mellé az itallapot!
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 8.
Nakéremszépen, itt ülök a Városligetben a Közlekedési Múzeum mellett található mozdonyos sörözőben. A melegfesztivál csatazajai elültek, az mp3-lejátszóban Talking Heads forog, látszólag minden rendben, business as usual. Lehet hogy ismételni fogom magam az ajánlóban, vagyis újra berakok pár hülyeséget ami már volt, ez azért van, mert senki se hívott meg magához tévézni és sörinni. Büntetés indul!
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 7.
Van errefele egy kis kocsma, ahol halkan szól a jazz, a sör hűvös, és este tizenegy után még a foci kedvéért se kapcsolnak el a pornócsatornáról. Itt vertem időlegesen gyökeret, és tudósítom az olvasókat a látnivalókról.
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 6.
Megint a temető melleti kiskocsmában üldögélek jó góthoz méltón, a wurlitzerbe beraktam a legfrissebb Portishead lemezt végtelenítve, fura módon azóta nem szól hozzám senki, viszont az emberek valahogy eltünedeznek az asztalok mellől. Biztos a közelgő vihar miatt.
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 5.
2008. június 16-22.
Megint a Feneketlen-tó mellől jelentkezek be. Péntek 13-a szerencsésen elmúlt, a söröm se melegedett meg jobban a kelleténél, nézzük mi az e heti szelekció!
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 4.
Egésssssség! A hagyomány szerint ismét máshonnan jelentkezünk. Azt mondják valami könyvfesztivál van itt a Móriczon, de nem sokat látni belőle, pedig itt ülök a közepe táján. Előttem egy teli söröskrigli meg egy jókora kürtőskalács, az ég kék, a laptopom fekete, valami nagyokos megint megtalált, megkérdezte kinek és hova írok. Megmondtam. Vannak emberek akik még mindig le vannak ragadva ott, hogy a Prae az egy regény. A faszi azt hitte azt folytatom nagy lelkesen. Magyarország, 2008. Na mindegy!
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 3.
A délutáni eső szitál, itt ülök a Merlinnel meg a tűzoltósággal szembeni kiskocsmában, biztonságos távolban az aktuális geszti-fesztiváltól. Remélem elmossa az eső azt is, ha már reggel kaptam belőle én is. Májusi eső aranyat ér, annak különösen aki korán kel. Genesis P-Orridge telefonált, azt mondja perelni fog ha nem változtatom meg a sorozat címét, hát láttam én már karón varjút, kedves Gene, de legyen igazad, azért a kollázsomat majd felrakom és akkor sírni fogsz. Rohamléptekben írok, mert egy részeg folyton idejön és javaslatokat tesz, de mondtam neki, hogy hűtse le magát, nem a Parlamentben vagyunk!
P(rae)T(ele)V(ision)
Mi, hol, merre a hülyítődobozban 2.
Szép jó estét, ismét jelentkezünk, ezúttal a Szamaras Búfelejtőből, a helyi temető mellől. Esténként az úri közönség gyászol és táncol, népi és gépzene szól, a bánat mellett pedig a szerelem is tenyészik az eldugott sarkokban, mintegy igazolva a mondást, hogy az idő minden sebet begyógyít. Ezúttal kiemelt figyelmet fordítok egy-két film zenéjére, már csak azért is, mert az itt játszott zene messze nem olyan jó mint ami épp most nekem kéne hangtapétának, a fejhallgatót meg nem merem feltenni, hátha leszúrnak érte.
P(rae)T(ele)V(ision)
Mi, hol, merre a hülyítődobozban 1.
Szép jó napot, egy héttel a PTV3 koncert után elindítom a PTV (Prae TV) kísérleti adását, lesz itt minden ami szubjektív, vagy nem annyira az. Van amiket ki fogok emelni és van amiket nem, és nem tudom hogy lesz meg meddig, de próbálok hetente jelentkezni. Most épp egy kocsmában vagyok, kezemben a laptop, és két részeg énekel mellettem, erről eszembe jut egy történet múlt hétről: egy másik kocsmában, ahol Csodálatos Zenét hallgattunk Jó Társaságban, ám minden csorda három napig tart, és most arra kell figyelnem, hogy a helyi késdobálófamília el ne lopja a gépet, amíg iszom a söröket és írok. Előrebocsátanám, hogy még csak próbálkozom az oldallal meg a kódolásokkal, és ezt a sör csak nehezíti, szóval úgy olvassátok, ami jönni fog. Kezdjünk is bele! (S a többi adás kocsmából vagy nem kocsmából, de időben jelentkezik, mert úgy van értelme. - a szerk.)
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés