bezár
 

film

2008. 10. 29.
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 22.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 22. Huszonkét alkalom, és még mindig van a tarsolyomban. De egyre kevesebb, úgyhogy lehet ismételni fogom önmagam. Aki a felhozatal miatt siránkozik, az építsen várat szarból helyettem is!!!
Egyre jobban kitalálnak ellenem mindenfélét a szerkesztők, de nem hagyom magam. Egyre kevesebb az ajánlható műsor, de én kitartok egy szebb jövő reményében (és ismétlem magamat, vagyis jobb híján berakok voltmár-műsorokat). Azonban ki kell mondanom, hogy sajnálatosan alacsonyan vettetek részt a múlt heti képrejtvényben (mondjuk ki bátran: nulla próbálkozás érkezett, helyes megfejtés ergo még annyi se), ezért egyrészt elárulom a megoldást, illetve a fődíj is engem illet, ez újabb üveg Borsodit jelent a szerkesztőség kontójára. Ha próbálkoztatok volna, most ti ihatnátok! Lássuk a megfejtést. A "Háborúzni mentem, Kelly" című filmhez készült montázs jobb oldala a Jézus Krisztus Szupersztár című filmből lett bevágva, a Pumpkinhead 4.-hez készült illusztráció bal oldala a Farkasok Szövetségéből származik. Kicsit több aktivitást, gyerekek! Több aktivitást! Ne csak nézzetek, asszociáljatok is!!! Én is azt teszem:

HÉTFŐ

Viasat3, 12:05: Monk: Flúgos nyomozó: Mr. Monk megházasodik
- fenét házasodik, hát a porszívójával él nemi életet:

TV2, 12:35: Siegfried, a baromarcú lovag - régen olvastam ekkora hülyeséget filmcímként. A Nibelung-mondakört alázza le ez a film, ami szerintem nem jó. Hallgassatok inkább egy kis Wagner-t. Vagy az igazi Baromarcút, aki aszongya hogy HANYAS VAGY, TE DISZNÓ?
Az angolvécét már akkor is ismerték:
Baromarcú lovag

m2, 20:00: Elveszett istenek - régi korok, régi kultúrák, régi istenek. Ezúttal az egyiptomiak vannak terítéken. Mennyivel szerencsésebbek vagyunk mi, a keresztény kultúrkörünkkel!

Cinemax, 20:00: Sarah beavatása - tudom hogy faszság, de szar a felhozatal. Lányok, egyetem, okkultizmus. "Vajon a mágikus erővel bíró Sarah-nak sikerül legyőznie az egyetem épületében megbújó gonoszt?" Nem, csak ha meglesz a szigorlata!!!

Filmmúzeum, 20:00: András - ruha teszi az ember, ezúttal egy nyakkendő (nem kolumbiai), ami miatt a csóró katonát többnek nézik, mint ami.

Zone Europa, 22:10: Az ikrek visszavágnak - nagyon hype-olták annak idején, de még a trainspottingos kapcsolat sem húzza ki a középszerből.

Duna Televízió, 23:40: Ők akik... a Cinema 64 Stúdió - magyar filmesek a hatvanas években. Ajánlott!

m1, 0:10: Kelj fel és járj! - Grecsó Krisztián művéből készült szekta-témás film.

Lesz még: az RTL Klub-on 23:50-kor Mimic 2., ami nagyon szar.

KEDD

film+, 12:10: Mambo olasz módra - középszerű kis vígjáték, amiben a Nagymenőkből ismert Paul Sorvino adja önmaga legjavát. Szép nagyra nőtt, így sok jut nekünk!
Mambo olasz módra

Filmmúzeum, 15:00: Privát rocktörténet: a CPG - tudom hogy volt, de ajánlott!

HBO Comedy, 18:35: Sztártörténetek: Britney Spears - kapcsolódva a CPG-hez. She was a skinhead, you know.

Cinemax, 20:00: A dicsőség arcai - arab katonák harcolnak Franciaországért. Őket nem becsülték, pedig lett volna miért, viszont a leszármazottaik rettegésben tartják Párizst, amint azt a híradókból jól tudjuk.
A dicsőség arcai

HBO 2, 20:35: Sybil - több személyiséges egyenlet, egyetlen nőbe zárva, aki épp csak megúszott egy öngyilkosságot. A pszichiáterét Jessica Lange alakítja.

Viasat3, 21:05: Rocky V. - könyörgöm, üsse már ki valaki! Én nem érem fel!!!

film+, 21:10: Gyilkos nap - Sir Sean Connery kicsit hasonlóan nyomoz, mint a Rózsa Nevében. Segít neki Wesley Snipes, Harvey Keitel és Tia Carrere.
Gyilkos nap

Hustler, 23:00: Egyedül a sötétben 5. rész - gondolom, a híres játék feldolgozása! Hát csak jobb, mint az Uwe Boll-verzió!

Cinemax, 23:45: Ki kopog az ajtómon? - Martin Scorsese első filmje, a főszerepben Harvey Keitel fiatalon. Őrlődés vallás és szerelem meg más ilyenek között. KI KOPOG FOLYTON, HA DUGUNK???
Kopogott valaki???

SZERDA

film+, 12:10: Halj meg velem! - Pam Anderson nem hal meg, de a csöcseit a ruhán keresztül megcsodálhatjuk. Ez itt vagy ő álruhában, vagy valaki más:
Halj meg vele is! :D

TV2, 12:20: Columbo: Hattyúdal - Monk-nál Willie Nelson vendégeskedett egyszer, Colombo-nál meg Johnny Cash cameo-zik.
J. Cash

Filmmúzeum, 20:00: Folytassa külföldön! - pajzánkodás az AC/DC egyik számáról (Hells' Bells) elnevezett szállodában.
Folytassa!!

m1, 20:10: Tiszta Kabaré! Színházi esték a 100 éves magyar kabaré jegyében - fékezetten vicces. Benedek Miklóst kiemelném a szereplők közül, mert jó szokott lenni.

Duna Televízió, 22:30: Katyn - Oscar-díjra jelölt történelmi alkotás. Brutális, reális, a történelem legmocskosabb szeletéből egy darab. Aki bírja, nézze.
Katyn

m1, 0:10: Karácsonyi visszavágó - pókerjátszma, haldokló jóbarát...a főhős szülővárosába tér, és remélhetőleg leszámol a múlt árnyaival, akár egy parti póker keretében is.

Hustler, 1:32: Nagy természetes mellek 15. rész - kell ide még valamit írnom? Ugye hogy nem :)

CSÜTÖRTÖK

Hallmark, 11:00: Fekete-Fehér - igaz történeten alapuló tanmese a rasszizmus rosszaságáról. A fekete végzős harca a kirekesztés ellen. Hallmark film, nem várok tőle túl sokat.

TV2, 12:35: Segítsetek, űrlakók! - ufószektás film, sajnos tömeges öngyilkosság nélkül, max. a néző agysejtjei pusztulnak ezrével. Igen, tudom.

HBO Comedy, 18:45: Kínainak angol, angolnak kínai - se ilyen se olyan vígjáték...

Filmmúzeum, 20:00: Holdudvar - Istennek hála, Törőcsik Mari szerencsére túl van az életveszélyen, ezzel a filmdrámával meg megmutatja, mi az igazi színészet.

Duna Televízió, 20:00: Imuhar - városi tuaregfiú visszatér a sivatagba. Szerelem, vándorlás és homok minden mennyiségben, legalább a díszletre nem kellett sokat költeni.
Imuhar

RTL Klub, 21:30: Az igazság mecénása - a heti rendes Steven Seagal film. Felcserélhetőek egymással az ilyenek, én már keverem egyiket a másikkal, Seagal-t Van Damme-mal...ez is üt, az is üt, úgyhogy mindegy, nemigaz?
Jacqueline Lord / Igazság Mecénása

Lesz még az MGM-en 22:45-kor Gótika, avagy a szellem éjszakája, ami a szar magyar szinkron (és a voltmár-feeling) ellenére is erősen ajánlott.

PÉNTEK

RTL Klub, 11:25: Itália csókja - Vanessa Redgrave és Uma Thurman egy szerelmi háromszögben, hol másutt mint a tüzes Olaszországban.

TV2, 12:35: Winnetou és a félvér Apanatschi - 1966-os indiánfilm az akkori két Németország egyikéből.

Cinemax, 20:00: Jóccakát anya - most idézzem nektek Jim Morrissont a The End-ből? Nem fogom, mert ez egy filmdráma, ahol a lány közli az anyjával, hogy részéről a másnapot ő már dobozban tölti, mert nem lát értelmet az életben. Én is így vagyok vele, csak kinek mondjam, és ki kíváncsi rá? Szarok bele, folytatom, ahogy ezt az ajánlót is.
Jóccakát, jóccakát

HBO, 20:00: Dermesztő szél - a kollegisták kalandjai a hóviharban. A Surda-féle Forró Szél ellenfilmje!
Dermesztő szél

Filmmúzeum, 20:00: Stan és Pan - ugye tudod: kötelező.

MGM, 20:30: Kedvenc horror filmem - a nézők szavazatai alapján választják ki a filmeket. Na itt szellemi sújtólégnyomás várható, ha tényleg közönségszavaztatás lesz!

Filmmúzeum, 20:50: Szentjános fejevétele - nem bibliai film, hanem a keresztelőről elnevezett faluban dolgozó tanárnő kálváriája Sztankay Istvánnal, Szirtes Ádámmal, Dajka Margittal és Békés Italával a főszerepben.

TV2, 21:20: Bíbor folyók - Mathieu Kassovitz misztikuskodása Jean Reno-val és Vincent Cassel-lel.
Bíbor Folyás

m2, 21:55: Itt a piros, hol a piros? - megint egy kisebbségi film, szintén francia vonatkozásban: a Sentier negyedben ölik egymást a kínaiak és az örmények.
HEY LOLI, WAIT!

Lesz még a Duna Televízióban 22:30-kor Az ember, aki ott se volt, illetve a Cinemax-on 23:30-kor A bárányok hallgatnak ezredszerre, nesze nektek egy kis fotosopp:
Hannibál Tanár Úr

A HBO 2-n éjfél előtt öt perccel a Nagyvárosi szex újabb részében láthatjuk a nemibetegségek terjedésének rafinériáit.

SZOMBAT

TV2, 16:40: Öri-hari - Bette Midler egy se veled, se nélküled-típusú kapcsolatban. Vígjáték, amor omnia legyőz, ésatöbbi.

Zone Europa, 20:00: Stradivari - Anthony Quinn és családja egyéb tagjai a hegedű mesteréről szóló filmben. Utálom a klasszikus zenét, főleg ha játsszák, ahogy a klasszikusok mondták volt (na nem azok a klasszikusok :D)

MGM, 20:30: Pajzs a résen, avagy a tökéletlen erő - Michael Moore vígjátéka, ami kicsit vérszegény és erőltetett. Amerika egy része hülye, oké, de ez a film se jobb, és csak azt mutatja meg, milyen ha valaki profitot akar termelni a más hülyeségéből a sajátja eszközeivel (jelesül: filmcsinálás). John Candy, James Belushi és Alan Alda meg égnek benne, mint a rongy! A témát utána a South Park mozifilm újrázta, ezredennyi költségvetéssel, kicsit jobban.

m2, 20:55: Közel a mennyországhoz - 30-as kékbarisnya elmegy az igaz szerelem mellett, mert a régi álmokat dédelgeti.

film+, 21:25: Rottweiler: A halálkutya - a legjobb barátból lesz a legjobb ellenség. Tisztára mint egy Skinny Puppy-borító, haha:
Hahaha, mint egy SP-borító

Hálózat TV, 22: 00: Az Enron-botrány - aktuális :( Remélem nálunk nem lesz ekkora pofáraesés.

TV2, 22:40: Tökéletes katona - emlékszel mit mondtam a felcserélhető akcióhősökről és filmekről? Na ugye. Ez itt Van Damme, de akár Seagal is lehetne mellette a másik főszereplő, pedig Dolph Lundgren az. Ugye hogy felcserélhetőek? :D

Voltmár-kategóriás filmek: az m1-en 23:05-kor Szent Lajos király hídja, a Viasat3-on 23:05-kor Végzetes visszaszámlálás.

VASÁRNAP

TV2, 16:40: Fantom
- képregényadaptáció Catherine Zeta-Jones-szal és Billy Zane-nel.
Fantom Zéta János

Viasat3, 18:55: Mi kell a nőnek? - nem, csak azért se mondom ki (viszont azt tudom hogy nekem mi kell: NŐŐŐŐŐ). Marisa Tomei és Helen Hunt szépek, Mel Gibson meg áttért az iszlámra:
ISLAM

TV2, 20:00: Világok harca - 2005-ös verzió, Tom Cruise-zal súlyosbítva, fusson ki merre lát!!! Annak a pasinak ott a háttérben melle van, vagy mi?
Melle van???

HBO, 20:00: Szerencse dolga - póker és szerelem again. Nagyon megy ez a pókertéma manapság, ahogy a válságok idején mindig megugrik az ügyeskedők és önjelölt bró...akarom mondani pókerarcok száma. Eric Bana és Drew Barrymore a főszerepben.

Duna Televízió, 21:00: Saját halál - lesz nekem is, kösz nem kell a másé. Amúgy Nádas Péter művéből készült művészfilm. Kihagyom, de ezt gondolom sejtetted.

Cinemax, 21:25: A tíz csapás - ...és ebből csak Hillary Swank az egyik. Itt meg a levest kavargatják:
Is this húsleves??

Filmmúzeum, 21:30: Hamlet - főszerepben és rendezte: Sir Laurence Olivier. Ezt nézd meg, ne a Mel Gibson-féle hullagyalázást!
:DDDD

Zone Europa, 21:55: Az évszázad gyermekei - Juliette Binoche Geroge Sand szerepében, aki egy írói álnév volt egy gazdag grófnő számára, meg egy kifogás hogy férfinak öltözzön. A grófnő pasija (??? franc se tudja egy ilyen kapcsolatban ki a "férfi"), Alfred de Musset, hát ő se volt egy matyóhímzés, meg a heteroszexualitás szobra, maradjunk ennyiben.
J. Binoche

MGM, 22:15: A legjobb ember - hát ezt se rólam forgatták. Gore Vidal írta, Franklin J. Schaffner rendezte, és Henry Fonda szerepel benne.

m2, 22:30: Magánbeszélgetés - Koncz Zsuzsával juszt lászló beszélget. Zsuzsa dalait szerettem, juszt lászlót meg sose nem, kihagyom.

HBO Comedy, 22:40: Sikamlós sumákolás - a feminista filmes pornót vállal, hogy feminista doksifilmjét befejezhesse. A sok szextől meg rájön hogy ő lehet nem is feminista. Szopás az egész, még ha csak rendezői székbe ült is bele, és nem vállal konkrét pornós szerepet! Lehet hogy voltmár, de hát pornóközeli film, aztat meg szeressük.

m1, 23:15: A hold tollpihéi - anya féltékeny lánya boldogságára. Drámai hasmenés, eposzi végeredményekkel. Inkább alszom egyet.


Most ez ennyi, legyetek rosszak.
nyomtat

Szerzők

-- Mágikus Bertalan --


További írások a rovatból

A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál
Prikler Mátyás: Hatalom
Interjú Dér Asiával a Nem halok meg című filmje kapcsán

Más művészeti ágakról

színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés