bezár
 

film

2008. 11. 18.
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 25.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 25. Negyedszázadik alkalom, ó jessz. Jó sok sör elfogyott az elmúlt időkben, mit is tagadjam, dehát remélem ezzel együtt is szerettek engem, mondjuk ha nem, azzal se tudok sokat kezdeni. Lehetne kétszer olyan hosszú a mostani ajánló is, dehát kiszűrtem az ismétléseket és a szemetet, nagyjából ennyi maradt, meg sajnos nem karakterszámra fizetnek, és ha igen, akkor se nagyon ajánlanám nektek kétszer ugyanazt.
HÉTFŐ

TV2, 12:50: Tutira kamuzunk tovább
- a múlt héten megismert ex-gój textilkereskedő sztorijának folytatása. Az első se volt nagy szám, ez se néz ki annak, pedig még Dávid és Góliát történetét is beleerőltették, vagyis a pár éve még gój fickó benősült, és most "Dávidként kell megküzdenie a Santier negyedbe is betörő globalizációval, a szupermarketek Góliátjával."
Ha megnézitek, csak magatokat okolhatjátok, én időben figyelmeztettem mindenkit.

Duna II. Autonómia, 17:45: Gyimesi vadvirág - szerelmi történet a havasokban, román-magyar ellentétekkel.

HBO 2, 17:45: Végtelen hit - az amerikai focihoz is kell. A suli edzője a Jóistenhez fordul segítségért élete rendbetevése és a csapat sikerének ügyében. Van, aki ezért imádkozik, van aki meg az életbenmaradásért valami afrikai országban...

film+, 21:10: Angyalok háborúja 4.: A felkelés - uncsi horror, aminek már az első része is rohadt fárasztó volt. Ráadásul az operatőrt Gabriel Kosuth-nak hívják. Szégyen ez ránk nézve.

Duna Televízió, 23:05: Umberto Eco: A Könyvek Ura - avagy hogyan lesz egy szobatudósból médiasztár és bestseller-író. Én valamikor nagyon bírtam, aztán rájöttem hogy a Foucault-inga ötletét honnan vette át, és azóta kevésbé tisztelem, szerintem negyedakkora könyvekben is meg tudná írni ugyanazt.

RTL Klub, 23:30: Veszett vad - az őrült őrmester erdei ámokfutása. Olyan jól futja az ámokot, hogy végül a kiképzőtisztjét kénytelenek bevonni a megállításába.

KEDD

TV2, 15:50: Joshi Bharat - nem inkább Yoshi Borat?! HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!

film+, 21:10: Egyedül a sötétben - megint egy nap, megint egy megerőszakolt PC-s játék. Just another day in the office for Uwe Boll.
Alone In The Dark

Filmmúzeum, 21:35: Groteszk - az arisztokrácia diszkrét bája. A hülye angol lordot és családi körét egy házvezetőnő és egy komornyik robbantják atomokra, ráadásul a komornyikot Sting alakítja.

Cinemax, 21:40: Sárdobálók - ismét egy család darabokra hullása, komornyik nélkül, viszont új férjjel.

TV2, 21:40: Ütközetben eltűnt 2. - a heti kötelező Chuck Norris.

SZERDA


RTL Klub, 11:25: Mindenütt jó - de mindenütt kihozzák a számlát. Adele Agust (Susan Sarandon) a jobb élet reményében Los Angelesbe költözik. Lánya (Natalie Portman) próbálja visszaterelgetni a való élet talajára.
Midnenütt jó
TV2, 13:10: Az agyfürkész totál kész - a filmcímek magyarítóit lelövik, ugye? A kényszerképzetekkel küzdő páciens a dilidoki idegösszeomlása után maga ül annak helyére, az élete rendbejön, és még a szerelem is rátalál. Hát aki ezt a filmet kiötölte, az se volt még életében csoportterápián...
Agyfürkészet
Filmmúzeum, 20:00: Afrika királynője - Afrika, első világháború. Egy misszionárius aggszűz leánya menekülni kényszerül a németek elől, de a hajón se sok jó vár rá. Ránk, nézőkre annál inkább, mert Humphrey Bogart és Katherine Hepburn játsszák a főszerepet.


film+, 21:10: Boogeyman - jó szar kis horror, Xena-rajongók figyeljenek, Lucy Lawless is szerepel benne, sőt állítólag az alábbi képen is ő van:
Bugi-embör
Hustler, 23:00: A tudomány nevében - ne röhögjetek, a tudomány nevében amúgy is sok disznóságot elkövettek már, egy pornófilm ide vagy oda ezen már nem ront sokat.

m1, 23:45: Édes Emma, drága Böbe - avagy a rendszerváltás után van akinek csak rosszabb lett, az orosztanárnőknek biztosan. Mindjárt látni fogjátok, hogy külföldön se fenékig tejfel a tanítás...
Édes Emma...

CSÜTÖRTÖK

film+, 7:00: Élő bomba
- az iskola a terrorral kezdődik a frissen Németországba emigrált tanárnőnek. Biztos faszság. Ma már lassan csak úgy mellékesen járnak iskolába a gyerekek, a WoW, a dizsi és (Amerikában) a gyilkolászás mellett. És tanulni ki fog, basszus?!

TV2, 12:50: Vissza a jövőbe 2. - megint jönnek, utaznak, jelenből mútlba és vice versa.

Filmmúzeum, 20:00: Szeretők - basszuskulcs, újra egy film a megállapodott családfők házasságon kívüli viszonyairól. Ráadásul magyar. Ott van benne a magyar színészet krémje (Cserhalmi György, Kiss Mari, Tábori Nóra, Reviczky Gábor, Koltai Róbertről nem is szólva), de az ilyen rögvalóságos filmeket én messze kerülöm...

Duna II. Autonómia, 20:00: Vízkereszt - film a filmben a tanyavilágról és az ott rendezett Shakespeare-adaptációról.
...vagy amit akartok

film+, 21:10: Halálvírus - B-kategóriás járványos ijesztgetés. A vírus után nyomozó faszi is megfertőződik, és - Örkénnyel szólva - "és most viszi"!!!


HBO, 21:35: Mielőtt az ördög rádtalál - Sidney Lumet fordulatos családi témájú krimije Ethan Hawke-kal és Marisa Tomei-vel. Azért mondom hogy családi témájú, mert nem családi film még a témája miatt sem, és van benne drogfüggőség.
Mielőtt az ördög ránk talál
HBO Comedy, 22:05: Hajszál híján szeretem - én viszont még úgyse szeretem azt az embertípust, akiről a film szól, vagyis a minden nap más nőt izélő tündérpofájú szépfiút. Itt szerencsére megleckéztetik, a való életben nem, viszont az ilyenek a jó éveik után totál szétcsúsznak, és akkor azt mondhatom nekik, hogy HAHAHA.

film+, 23:00: Világvírus - a Halálvírus folytatása is lehetne akár. Ez a vírus is Afrikából jön (természetesen), és mindenre hat. A film ettől még lehetne jó, de persze nem az.


PÉNTEK


RTL Klub, 11:25: Rózsaágy
- megint egy túlbonyolított lelkizős történet. Sűrítem a kedvedért: a bankszakmában dolgozóknak nincs lelkük, az üzletnek se a papa, se az aranyhal halála nem állhat útjába, és a szerelem is csak néha.


TV2, 13:10: Keselyűk karmaiban - régi német indiánfilm. Medveölő családjának halálát az indiánokra akarják kenni, de Winetou gyanakszik...


m2, 18:10: Mestersége színész: Törőcsik Mari - avagy ne csak akkor figyeljünk az igazi színészeinkre, ha már kórházban vannak... Ő az érték, és nem a rohadt celebek!!!


Cinemax, 20:00: Woodstock - doksi a híres fesztiválról. Eric Cartman kéne ide is, meg a Slayer zenéje, és eljönne a megtisztulás a rohadt hippiknek is! Azért ez se semmi: a fekete nacionalista Black Panthers pultjánál fehér eladólány:
Woodstock

Duna Televízió, 21:25: Freeport - doksi-művészfilm elegy.
Freeport
Duna II. Autonómia, 22:00: Rítus - Bergman bácsi filmje. A züllött vándorszínésztársulat tagjaira gerjednek az erkölcs csőszei is. Ingrid Thulin nagyon szép benne, Ingmar mester pedig papot alakít.
Rítus
TV2, 22:05: Nyakiglove - tök szimpla csajos film Freddie Prinze Jr.-ral, kb. a Totally Spies / Született Kémek szinvonala alatt, a barátnőd imádni fogja, ha hajlamos kedvelni az ilyeneket.
Nyakiglove

SZOMBAT

Duna II. Autonómia, 20:00: Szétlopkodott ország - rendkívül rosszindulatú film a megélhetési bűnözésről. Miért kell folyton szegény bűnözőket bántani, pedig csak egész erdőket meg szoborparkokat lopnak el!!!

Duna Televízió, 20:00: Moliere - a francia vándorkomikus útja az adósok börtönéből az irodalmi kánonig.
MOLIERE IST KRIEG!!
Moliére ist krieg

Filmmúzeum, 20:30: Te rongyos élet - perszehogy magyar film a falura száműzött színésznőről, aki újra megtalálja magát és élete főszerepét, ezáltal mások életében is főszerepet játszhat.

m2, 21:00: Amikor a nagypapa Rita Hayworth-t szerette - kivándorlásos vígjáték cseh földről. Lehet hogy már ajánlottam.

AXN, 22:00: Az ügyvéd ördöge - vagy fordítva? Tökmindegy. Sport, gyilkosság, erőszak.

RTL Klub, 22:10: Apokalipszis angyalai: Bíbor folyók 2. - mindig folytatják a sikerfilmeket, és mindig elbasszák. Ezt is, hiába a Da Vinci-kódos sztori meg a többi spirituális maszlag.

Duna Televízió, 22:15: Sekély sírhant - tuti voltmár. Danny Boyle első filmje legalább akkorát üt, mint a (hasonlóan elsőfilm) Véresen egyszerű a Coen fivérektől. Van élet a Trainspotting előtt.

MGM, 22:25: A pokol bajnoka - Willem Dafoe mint görög bokszoló, aki a nácik szórakoztatására és a saját életének meghosszabbításáért harcol, avagy két félidő a pokolban, ténylegesen is, mivel részben tényleg Auschwitz-ban forgatták.
A pokol bajnoka
TV2, 23:05: Amerikai pszicho - a világ egyik legtúlértékeltebb írójának legtúlértékeltebb könyvének közepesen szar feldolgozása, amit (megint) csak Willem Dafoe miatt érdemes nézni, aki a Testvérbosszú után ismét rendőrfelügyelőt alakít. Ja és meghal benne Chloe Sevigny is.
HEEEREEE'S JHONNY!!!!!!!!!!!!!
Amerikai pszicho

VASÁRNAP


HBO Comedy, 15:55: Pasit fogtam, nem ereszt - három csajnak elege lesz a poligám pasikból, sajátos bosszújukat azonban keresztezik az érzelmek, vagyis megint a mindent megizélő pasik járnak jól. Carmen Electra és Vivica A. Fox-ot persze nem csak ők vállalnák be... az önmagát alakító Jerry Springert viszont még ők sem.
Pasit fogtam, nem ereszt, OL
RTL Klub, 16:20: Nincs kettő négy nélkül - Terence Hill és Bud Spencer női fenekekből jósol. Hát abból még én is tudnék, LOL!:
Nincsen kettő négy nélkül
Viasat3, 17:10: Az Árnyék - úgy-ahogy sikerült képregényadaptáció Alec Baldwinnal és Penelope Ann Millerrel, ahol a főhős Dzsingisz kán trónkövetelőjével száll szembe. Mondtam már, hogy egy stupid sztori, ami működik képregényként, filmen már nem annyira?

m1, 18:30: Presszó: A szeretet ünnepe - tudom jól, ez a szeretet ünnepe, én ezt belátom...

HBO, 20:00: L'ecsó - a patkány és a szemetesfiú közös tervet főznek ki. Érted, FŐZNEK! :DDDDDDDD
L'ecsó
m2, 21:00: Apokalipszis most - a rendezői verzió, majdnem egy órával hosszabb mint az originál.

film+, 21:35: Alkonyattól pirkadatig - Tarantino és társai időhúznak egy sztriptízbárban. Salma Hayek kígyóval táncol és vámpírrá változik, de a filmet ez se menti meg. A Ponyvaregény óta Tarantinóék maguknak rendeznek és nem a közönségnek. Illetve, a közönség egy elenyésző századának, akik mindent bekajálnak, amin a Nagy Embör neve olvasható. Én NEM tartozom közéjük. A Ponyvaregény bármikor, onnantól néma kuss.

Viasat3, 23:05: Négy szoba - Tarantino és társai időhúznak egy hotelben. Négy szoba, négy sztori, Madonna, híres köcsögök, de a tartalmas szórakozáshoz ez édeskevés. Ne mondd, hogy tőlem hallod ezt először. Most viszont utoljára, mert ezzel zárom a huszonötödik tévéajánlót!
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Mágikus Bertalan --


További írások a rovatból

Hartung Attila: FOMO – Megosztod és uralkodsz
Szabó Réka A létezés eufóriája című dokumentumfilmje
Julian Fellowes: Downton Abbey
Ari Aster: Fehér éjszakák

Más művészeti ágakról

irodalom

lapozható traumák megtestesülése lapozható traumák megtestesülése
Margó 2019 – Mucha Dorka, Nádas Péter, Győrfi Kata, Nemes Z. Márió
Fischer Iván változata A Müpában
irodalom

Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk
Interjú Ladik Katalinnal irodalomról, színházról, női jelenlétről, földrajzi és történelmi helyzetekről
irodalom

Az egyszerűség ereje Az egyszerűség ereje
Prae Műfordító Tábor, beszámoló, 5. nap


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés