bezár
 

gyerek

2013. 03. 28.
Dr. Téboly varázsműhelye: áprilistól az M2-n
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Dr. Téboly varázsműhelye címmel új saját gyártású gyerekműsort láthat a közönség áprilistól az M2 Gyerekcsatornán - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodája csütörtökön az MTI-vel.
A négy részes műsort áprilisban minden vasárnap 16.30-tól láthatják a gyerekek.
   
A sorozat minden részében egy gyerekszínházi előadást vezetnek fel a kerettörténettel, amelyben Dr. Téboly, az őrült professzor és segédei mutatják be a színfalak mögötti birodalmat. A humorral fűszerezett tárlatvezetésen a műsor nézői felfedezhetik, hogy hol készülnek az előadáshoz szükséges kellékek.
   
"Dr. Téboly professzor többek között a pattogó tej, a végtelen csokoládé és az egy órán át tartó ötperces szünet megálmodója. Csupa olyan dolgot talál fel, ami a gyerekek életéhez elengedhetetlen" - olvasható a műsor ismertetőjében.
   
Dr. Téboly műhelyében félkész találmányok, megvalósításra váró megrendelések között dolgozik barátaival: Nimuval, a nílusi múmiával és Vilivel, a visszabeszélő linzerkarikával, aki egy félresikerült kísérlet eredményeként maradt a professzornál és képtelen csendben maradni.
   
A kerettörténet szerint mivel a bábszínházak és gyerekszínházak kivétel nélkül tőlük rendelik a varázslatos eszközeiket, temérdek dolguk akad: a varázsműhelyben mindig éppen a következő előadás kellékei készülnek.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle
gyerek

Már lehet nevezni a Pagony Kiadó gyerekirodalmi és illusztrációs pályázatára
gyerek

Az MTA Művészettörténeti Tudományos Bizottságának tiltakozása

Más művészeti ágakról

Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Csáki László: Kék Pelikan
színház

Kabóca Bábszínház: Dödölle
Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés