bezár
 

irodalom

2017. 05. 31.
A Kolibri Kiadó az Ünnepi Könyvhéten
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Kolibri Kiadó az Ünnepi Könyvhéten A Kolibri Kiadó könyvheti újdonságai és eseményei

M. Kácsor Zoltán: Utazás Dínómdánomba

 

Május végén feltárulnak Dínómdánom kapui! A könyvhétre jelenik meg M. Kácsor Zoltán Zabaszauruszok-sorozatának első darabja, az Utazás Dínómdánomba. 

Hallottál már Rilexről, a világ legbékésebb Tirannoszaurusz rexéről? Tudod-e, miért éppen az ő szájában lakik Kunyi, a pimasz keselyű? Kíváncsi vagy, milyen kalandok várnak rájuk a sárkány barlangjában, és hogyan sikerül átjutniuk az Áldozatok völgyén, miután útnak indulnak új barátjukkal, a raptorral?

Tarts velük izgalmas kalandokkal teli útjukon! Az úti cél Dínómdánom, a dínók földi paradicsoma, ahová csak csúszdán lehet bejutni. Ideje felfedezni a pattogatottkukorica-mezők és a Halászlé-tó hazáját, ahol a Tejút és a Vajút összetalálkozik, és még a falak is fehér csokiból vannak…

M. Kácsor Zoltán: Utazás Dínómdánomba

 

Will Mabbitt: Mabel Jones és a Tiltott Város

 

Hamarosan folytatódnak Mabel Jones kalandjai! A vagány kislány ezúttal komoly kihívással találja szembe magát: kishúga biztonsága múlik a találékonyságán.

Te mit tennél, ha bűvös indák bújnának elő a gardróbból, és ellopnák a kishúgodat? Ha Mabel Jones lennél, akkor nem félnél semmitől, és követnéd őket! Még ha ez azt is jelenti, hogy be kell hatolnod egy veszedelmes dzsungelbe, ahol halálos szörnyeket és mérgezett cukorkákat legyűrve juthatsz csak a Tiltott Városba.

De vajon Mabel sikerrel jár-e, és kimenti húgát a gonosz Boszorkánykirálynő karmaiból? Vagy sosem látjuk őt viszont?

Will Mabbitt: Mabel Jones és a Tiltott Város

 

Események

 

Kolibri Matiné …és a mesés történetek életre kelnek

 

Ismét ideje, hogy életre keltsük legmesésebb történeteinket! Vár a nyári Kolibri Matiné, ahol kedvenc tavaszi könyveinket ezúttal is a Katona József Színház színészei töltik meg élettel.

IDŐPONT: 2017. június 10., szombat, 11 óra
HELYSZÍN: A Katona József Színház előcsarnoka


Velünk lesznek Bosnyák Viktória teremtményei, a Mantyusok. M. Kácsor Zoltánnak köszönhetően elutazunk Dínomdánomba, a tavaszi kert illatát Borsi és Vica hozza el nekünk Gáll Viktória Emese segítségével, és megkíséreljük kiszabadítani Mabel Jones kishúgát is a Tiltott Városból! A nyári matinén adjuk át az oklveleket a frissen megválasztott tündérkönyvtárosoknak, a programot pedig ezúttal is kézműveskedés zárja.

A matinén a mesés történetek szerzőivel a Kolibri Kiadó főszerkesztője,Balázs Eszter Anna beszélget, az esemény után pedig dedikáltatásra is lesz lehetőség.

A rendezvény ideje alatt a Kolibri Kiadó könyvei 20% kedvezménnyel kaphatók a K:önyv és Bolt a Katonában.

A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk.

https://www.facebook.com/events/320825991664759/?fref=ts 

 

Dedikálások a Kolibri Kiadó 113-as standjánál

2017. június 10. szombat

15.30–16.00 Bajzáth Mária (Népmesekincstár-sorozat)

16.00–16.30 Tittel Kinga és Kecskés Judit (Mesélő Budapest)

16.30–17.00 M. Kácsor Zoltán és Kecskés Judit (Utazás Dínómdánomba)

2017. június 11. vasárnap

16.00–17.00 Bosnyák Viktória (Tündérboszorkány-sorozat, Elképesztő!, Mantyusok, Puszedli és Habcsók)

17.00–17.30 Gáll Viktória Emese, Gróh Ilona (Ringató-mesék, Ringató-daloskönyvek)

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

De ki ül a budin? De ki ül a budin?
Darvasi László, Magyar sellő, Magvető, 2019.
Kövek. Barkácsolás, gyűjtögetés és Adalbert Stifter

Más művészeti ágakról

A Budapest Bábszínház online előadása
Színház otthonról – A salemi boszorkányok a londoni Old Vicből


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés