bezár
 

irodalom

2014. 07. 02.
Megújul a prae.hu
A cikkek már új formában olvashatók a művészeti portálon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hét év minden ember és közösség életében figyelemre méltó idő. Így van ez a prae.hu portállal is, ezért változtatnunk kellett a technológián és a külsőn. A megújítást eredményező munka a szerkesztőségben és barátaink, munkatársaink körében, zajlott, de nagyon sok segítséget kaptunk olvasóinktól is, akik egy speciálisan erre a célra kialakított kérdőívet töltöttek ki.

Az eltelt évekre, az elvégzett munkára büszkék vagyunk, de jó ideje szerettünk volna már váltani. Kérdőívünkre adott válaszaival olvasóink is alakították a művészeti portál jövőjét. Az eredmény még nem a teljesen végleges változat, folyamatosan fejlődni fog, de ezzel már az olvasók elé mertünk állni, hiszen a kedvelt tartalmak: az interjúk, beszámolók, krritikák elérhetővé váltak.

A stratégiai terv - ötlet: Balogh Endre - évekig alakult a szerkesztőségi üléseken és hétvégi táborokban - belső építő kritika és jobbító megjegyzések: Pál Dániel Levente főszerkesztő-helyettes, valamint Áfra János, Árvai András, Benedek Anna, Boczán Bea, Danczi Csaba, Forgács Nóra Kinga és Mátrai Diána Eszter szerkesztők. További köszönet illeti tanácsaikért barátainkat, akik jelen esetben ők voltak: Bach Máté, Barta András, Kovács Olivér, L. Varga Péter, Péczely Dóra és Vécsei Rita Andrea.

Végül pedig a legfontosabb munkatársunk volt a designer Nagy Nándor, valamint a programozó Imre László és Szabó Éva.

 

És persze itt a www.digitalevolution.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Seholtól a semmibe, Heinekennel és podlenkával Seholtól a semmibe, Heinekennel és podlenkával
Sehol. Bodor Ádám új könyvének bemutatója
26. Nemzetközi Budapesti Könyvfesztivál, Gyerek(b)irodalom

Más művészeti ágakról

Révész Emese: Simi és a rendetlen betűk
építészet

A modernizmus és a múlt illúziója A modernizmus és a múlt illúziója
Építészeti körtúra az ezerarcú Barcelonában
Justin Baldoni: Két lépés távolság


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés