bezár
 

film

2011. 07. 05.
Sokszínűség Európában: az Európai Parlament videó versenye
Leadási határidő: 2011. július 31.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Sokszínűség Európában: az Európai Parlament videó versenye Az Európai Parlament versenyt hirdet az uniós polgárok részére, hogy készítsenek egy rövid és szórakoztató vírusvideót "Sokféleség Európában" címmel. Te hogyan látod ezt a témát? A különböző nyelvektől a fura szokásokig, a divattól az ételekig - a téma kimeríthetetlen!
EuroparlTV, az Európai Parlament internetes tévécsatornája videofilm versenyt rendez. A résztvevők legfeljebb 3 perces videoklippel pályázhatnak! A leadási határidő 2011. július 31.

Az EuroparlTV 2011-es videofilm versenye mindenki számára nyitott, korra, nemre, fajra, nemzetiségre, vallásra vagy foglalkozásra való tekintet nélkül. A videoklip verseny témája: Sokszínűség Európában.
A témának az EU-n belüli kulturális sokszínűségre kell összpontosítania. Ez lehet a nyelvek, a divat, a zene, a művészetek, a főzés, az építészet, a tájak... sokszínűsége. A videofilmnek fantáziadúsnak, szórakoztatónak és a nemzetközi közönség számára is vonzónak kell lennie.

A díjazás a következő:
1. díj: Utazás két fő részére három tetszőleges európai városba
2. díj: iPad
3. díj: Leica fényképezőgép

A film gyártási költségei vagy az egyéb költségek a jelentkezőt terhelik.

A versenyen való részvételhez a jelentkezőknek ki kell tölteniük az on-line jelentkezési lapot, amelyben kijelentik, hogy elfogadják a verseny feltételeit és szabályait. A jelentkezési lap erről a címről tölthető le: http://europarltv.europa.eu/contest

További részleteket a Pályázatfigyelőn itt lehet megismerni

Az eredeti pályázati kiírás az  EuroparlTV honlapján található meg itt!

<script type="text/javascript" src="http://videos.video-loader.com/playerjs/video_7363.js?width=400&height=300&bgc=fff&skinName=light&autoHideChrome=false"></script>
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Michel Franco: Új világrend
Interjú Menyhei Szabolcs visual effects artisttal a sikerhez vezető eltökéltségről, tanulni vágyásról és tudatos karrierépítésről
Viktor Kosakovskiy: Gunda
Magyar rövidfilmek a 9. Friss Hús Budapesti Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés