bezár
 

zene

2012. 10. 07.
A Depeche Mode hamarosan újra színre lép
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Depeche Mode hamarosan újra színre lép Két héttel a Depeche Mode párizsi turnébejelentő sajtótájékoztatója előtt a legendás basildoni trió hivatalos weboldala (countdown.depechemode.com/) új képeket, és vélhetően a banda megújult logóját kezdte el közzétenni – intenzív pulzusszám-emelkedést kiváltva ezzel a rajongók körében.
Martin fotója Mao Ce Tungot idéz, míg Dave elnöki áldást oszt, Fletch pedig akár egy migrén elleni gyógyszer reklámarca is lehetne.
Depeche Mode
A visszaszámlálásként funkcionáló site-on rengeteg stúdió-pillanatkép rejtőzik, mely komponálás közben mutatja a szinti-rockereket. Az egyelőre még cím nélküli új anyagról és az ezt bemutató világkörüli turnéról október 23-án már lényegesen többet fogunk tudni, ekkor tartja ugyanis a Depeche Mode soron következő sajtókonferenciáját. Legutóbb - 4 évvel ezelőtt - Berlinbe invitáltak újságírókat és rajongókat, most Párizsban tartanak nagygyűlést, a La Gaîté Lyrique falai között.
Depeche Mode
A Depeche Mode 2013/2014-re tervezett koncertkörútja várhatóan valamikor jövő tavasszal indul, és Dave Gahan Clash magazinnak adott nyilatkozata szerint egészen 2014 nyaráig eltart majd.

A jegyelővétel vélhetően a sajtótájékoztatót követő napokban el is kezdődik, így már most érdemes tartalékolni a jövő év egyik legnagyobb durranásának ígérkező pop-eseményére!

Stay Depeched, keep Moding!
nyomtat

Szerzők

-- Janurik János --


További írások a rovatból

Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
Schubert NOW bejátszókoncert a BMC-ben

Más művészeti ágakról

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Csáki László: Kék Pelikan
gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés