bezár
 

zene

2012. 10. 07.
A Depeche Mode hamarosan újra színre lép
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Depeche Mode hamarosan újra színre lép Két héttel a Depeche Mode párizsi turnébejelentő sajtótájékoztatója előtt a legendás basildoni trió hivatalos weboldala (countdown.depechemode.com/) új képeket, és vélhetően a banda megújult logóját kezdte el közzétenni – intenzív pulzusszám-emelkedést kiváltva ezzel a rajongók körében.
Martin fotója Mao Ce Tungot idéz, míg Dave elnöki áldást oszt, Fletch pedig akár egy migrén elleni gyógyszer reklámarca is lehetne.
Depeche Mode
A visszaszámlálásként funkcionáló site-on rengeteg stúdió-pillanatkép rejtőzik, mely komponálás közben mutatja a szinti-rockereket. Az egyelőre még cím nélküli új anyagról és az ezt bemutató világkörüli turnéról október 23-án már lényegesen többet fogunk tudni, ekkor tartja ugyanis a Depeche Mode soron következő sajtókonferenciáját. Legutóbb - 4 évvel ezelőtt - Berlinbe invitáltak újságírókat és rajongókat, most Párizsban tartanak nagygyűlést, a La Gaîté Lyrique falai között.
Depeche Mode
A Depeche Mode 2013/2014-re tervezett koncertkörútja várhatóan valamikor jövő tavasszal indul, és Dave Gahan Clash magazinnak adott nyilatkozata szerint egészen 2014 nyaráig eltart majd.

A jegyelővétel vélhetően a sajtótájékoztatót követő napokban el is kezdődik, így már most érdemes tartalékolni a jövő év egyik legnagyobb durranásának ígérkező pop-eseményére!

Stay Depeched, keep Moding!
nyomtat

Szerzők

-- Janurik János --


További írások a rovatból

A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Kovács Balázs válaszol
Interjú Illés Mártonnal zenei energiákról, a kortárs zene helyzetéről, tanulmányokról
A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Kecskés D. Balázs válaszol
Mayhem-koncert + Mortiis, Exodikon a Barba Negrában, 2022. április 29.

Más művészeti ágakról

Transzdiszciplináris Traumatudomány: Trauma Kortárs és Történeti Perspektívákon Keresztül címmel angol nyelvű, nemzetközi nyári egyetem a CEU budapesti kampuszán, 2022 július 11-16.
A Rumini című táncszínházi előadásról
színház

17. Gyulai Shakespeare Fesztivál
Neil Schusterman: Kaszás. Lampion Kiadó, 2022


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés