bezár
 

zene

2012. 10. 30.
A Depeche Mode új, világkörüli stadionturnéja
A 2013-as koncertkörút május 7-én indul Európában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Depeche Mode tagjai, akik dalaikkal újradefiniálták a zenei hangzást, bejelentették, hogy jövő nyáron új turnéra indulnak, amely kétségtelenül az egyik legjobban várt zenei esemény lesz 2013-ban.
Dave Gahan, Martin Gore és Andy Fletcher 34 koncertet ad 25 különböző európai országban, több mint 1.5 millió rajongójuknak, mielőtt a turné Észak-Amerikában folytatódna. A koncertkörút május 7-én, a tel avivi Hayarkon Park Stadionban kezdődik.

A turné május 21-én Budapestre is megérkezik, ahol az óriási magyar rajongótábor a Puskás Ferenc Stadionban lehet majd részese az újabb fantasztikus Depeche Mode koncertnek.

Az európai turné olyan legendás helyszíneket érint, mint a berlini Olimpiai Stadion, a párizsi Stade De France, a moszkvai Lokomotiv Stadion vagy a római Olimpiai Stadion. A koncertkörút európai része július 29-én zárul majd a Minsk Arénában.

Ez lesz az első alkalom, hogy a banda színpadra lép a kirobbanó sikerű 2009/2010-es turnéjuk óta, amikor 142 koncertet adtak a világ körül, több mint 2.5 millió néző előtt.

A több mint három évtizedes fantasztikus pályafutásukkal a hátuk mögött - amely idő alatt 100 milliónál is több albumot adtak el -, a Depeche Mode tagjai az idei év nagy részét a vadonatúj, és a rajongók által rendkívül várt 13. stúdióalbumuk elkészítésével töltötték, amely jövő tavasszal kerül majd a boltokba.

Nagyon izgatott vagyok az új albumunk kapcsán – mondja Dave Gahan -, de talán még ennél is jobban várom, hogy újra koncertezzünk.

A 2013. május 21-i, Puskás Ferenc Stadionban tartandó Depeche Mode koncertre belépőjegyeket október 26-án, péntek reggel 7 órától lehet kapni a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.

A rajongóknak érdemes igyekezniük már a reggeli online jegyvásárlással is, hiszen a limitált számú, a színpad előtti részre szóló úgynevezett kiemelt állójegyek mindig órák alatt elfogynak. 
A koncertre a kiemelt állójegyek mellett 4 különböző kategóriájú ülőjegyet és normál állójegyet lehet vásárolni.

***

És ahogyan az várható volt, péntek reggel 7 órakor a rajongók megrohamozták a jegypénztárakat, illetve a Ticketpro és Live Nation weboldalakat, hogy minél hamarabb biztosítsák helyüket a május 21-i budapesti Depeche Mode koncerten.

A színpadközeli, kiemelt állójegyek fogynak a legnagyobb ütemben, várhatóan ebből a szektorból a teljes mennyiség még pénteken gazdára talál, de a többi jegy iránt is nagy a kereslet.

További info:

www.livenation.hu
www.depechemode.com
www.ticketpro.hu
 
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban
Az UMZE kamaraegyüttesének pécsi koncertjéről
The Underground Jazz Scene in Budapest Today: an Adventurous Introduction (Inverted Spectrum Records 2023)

Más művészeti ágakról

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés