bezár
 

zene

2013. 08. 26.
Depeche Mode koncertklip-premier
Az USA-ban folytatódik a Delta Machine Tour
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Depeche Mode koncertklip-premier Miközben a Depeche Mode tengerentúli turnéja augusztus 22-én elstartolt Detroitból, ugyanezen a napon legújabb koncertklipjüket is elkezdték sugározni a különböző video-megosztó portálok.
Szinte minden Depeche Mode-rajongó egyetért azzal, hogy a banda legújabb, Delta Machine címet viselő albumának egyik legerősebb dala a Dave Gahan tollából származó Should Be Higher. Már az első lemezmeghallgatásokkor sokan potenciális kislemez-jelöltként tekintettek erre a szerzeményt, és a május 4-én elindult koncertkörúton is kiemelten jól fogadták a rajongók ezt a darkos slágert.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/I_O37cE1j64" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Az új közönségkedvenchez - melyből valóban az új Depeche Mode-maxi készül - varázslatos hangulatú live-videot forgatott Anton Corbijn, a csapat évtizedes jóbarátja és vizuális megjelenítője.
Anton CorbijnA koncertklip - mely vélhetően a május 21-én nálunk is járt turnét megörökítő live DVD ill. Blu-ray ízelítőjeként is szolgál - három német városban, Berlinben, Lipcsében és Münchenben került rögzítésre.

Németország a Depeche Mode egyik legnépesebb és legfanatikusabb rajongótáborát tudhatja magáénak, egészen a kezdetektől fogva. A csapat első hivatalos koncertvideoját is itt forgatták, 1984. december 14-én, Hamburgban.

A Should Be Higher-hez készült klip sokakat már most Corbijn Grammy-díjra jelölt Devotional-jére emlékeztet, ami a legnívósabb koncertfilm a Depeche Mode videográfiájában.
Should Be Higher - LiveEgy biztos, a live-video magávalragadóan adja vissza az aktuális Depeche Mode show legszebb pillanatait, annak atmoszféráját.

Bár, a Delta Machine Tour október 11-ig az Egyesült Államokban és Kanadában állomásozik, november 7-én - egy rövid Abu Dhabi-kitérő után - visszatér Európába.

A magyar rajongók legközelebb Pozsonyban (2014. február 6.) vagy Bécsben (2014. február 8.) találkozhatnak kedvenceikkel.
nyomtat

Szerzők

-- Janurik János --


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Jakob Bro and Joe Lovano: „Once Around The Room” koncertje a Müpában, 2023. október 26.
Schubert NOW bejátszókoncert a BMC-ben

Más művészeti ágakról

Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban
színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés