bezár
 

zene

2014. 04. 14.
Comet ’14
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ha van valami, ami nélkül nem múlhat el egyetlen év sem, akkor az a VIVA Comet, mert az gyönyörű, csillog, vibrál. A VIVA TV immár 14. alkalommal rendezi meg díjátadóját, melyen megannyi közszereplő, celeb, celebbarát és előadó vesz részt a magyar popgrundról. Tavaly volt ingyen KFC, vajon idén is lesz?
Idén is a Symbol adott meleg otthont a VIVA Comet sajtótájékoztatójának április 3-án, amikor is kiderült, kik esélyesek 2014-ben a Comet-gömb megszerzésére. A lelkes rajongók június 11-ig szavazhatnak kedvenc előadójukra, aki a legtöbb voksot gyűjti be, az viheti haza a gömböt, azt a csodát.
 
Csak úgy, mint a 2013-as őrületen, idén is a Papp László Sportarénában fog lezajlani a show, a buli, a party, ahol az élet császárai várják az igazi fanokat. A tavalyi évhez hasonlóan A legjobb férfi előadó, A legjobb női előadó, A legjobb együttes, A legjobb új előadó és A legjobb videoklip kategóriákban szavazhatnak a lelkes rajongók június 11-ig kedvenc előadójukra.  Aki a legtöbb voksot gyűjti be, az viheti haza a gömböt, azt a csodát.
 
Az idei VIVA Comet friss jelöltjei között van többek között Dér Heni, BLR, Bogi, a New Level Empire és Cserpes Laura is. Jelen lesz amúgy a tavalyi győztes Children of Distance, Radics Gigi, meg a Fluor. Új előadóként pedig a már Texas-t is bejárt Ivan & The Parazol, valamint ByeAlex, akit a 2013-as Dalból ismerhettünk meg.

Bartosz Witak
 
"Évről-évre azon dolgozunk, hogy a VIVA Comet igazi európai minőséget garantáló zenei díjátadó legyen. A tavalyi gáláról rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, mindez pedig feladja a leckét az idei évre. De hiszünk abban, hogy a jót is lehet fokozni, így idén minden eddiginél látványosabb Cometet garantálunk a magyar zenerajongóknak." – mondta el Bartosz Witak, a Viacom kelet-európai régiójának vezérigazgatója.
 
Sikoltozás, fényűzés, pacsizás, smacizás, sikk, arcon pörgés, tapsvihar, ami lesz. 

nyomtat

Szerzők

-- Ruprech Barna --


További írások a rovatból

Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban
Strauss Elektrája a Berlini Állami Operaházban
Schubert NOW bejátszókoncert a BMC-ben


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés