bezár
 

film

2018. 03. 05.
Lankadatlan a Fekete Párduc diadalútja az észak-amerikai mozikban
Továbbra is tarol a Fekete Párduc
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Lankadatlan a Fekete Párduc diadalútja az észak-amerikai mozikban A Fekete Párduc harmadik hétvégéjén is messze megelőzött minden más filmet az észak-amerikai mozikban, és az első 17 napban 501,1 millió dollár bevételt hozott hazai piacán, a 10. legnagyobbat a filmtörténelemben. 

A harmadik hétvégén becslések szerint 65,7 millió dollár értékben váltottak jegyet a fekete szuperhősfilmre az amerikai és a kanadai filmszínházakban, ami minden idők harmadik legnagyobb harmadik hétvégi bevétele a Star Wars: Az ébredő Erő 90,2 millió és az Avatar 68,5 millió dollárja mögött. 

Eddigi félmilliárdos bevételével a Fekete Párduc minden idők második legnagyobb hazai bevételű Marvel-produkciója a Bosszúállók (623,4 millió dollár) mögött, megelőzve a Bosszúállók 2-t, amelyre 459 millió dollár értékben váltottak jegyet forgalmazásának első 17 napjában - írja a Variety.com. 

Fekete Párduc

A Fekete Párduc dominanciája miatt szerény eredménnyel indított a hétvége két premierfilmje, a Vörös veréb és a Bosszúvágy, melyek vélhetően jobban szerepeltek volna a szuperhősfilm elszívó hatása nélkül. Jennifer Lawrence kémthrillerje, a Vörös veréb 17 millió dollárt hozott első hétvégéjén, míg a Bruce Willis főszereplésével forgatott filmdrámára, a Bosszúvágyra 13 millió dollárért váltottak jegyet. 

A hétvégi kasszasikerlista negyedik helyén az Éjszakai játék című, második hetében lévő vígjáték végzett 10,7 millió dollárral, ötödik a negyedik hete vetített családi animáció, a Nyúl Péter lett kerek 10 millió dollárral.

nyomtat

További írások a rovatból

Joachim Trier: Thelma
Tuza-Ritter Bernadett: Egy nő fogságban
Szász Attila: Örök tél
Egy grandiózus életmű ünneplése

Más művészeti ágakról

színház

Tisztító erőtér Tisztító erőtér
Az Együttérző Tara a Bethlen Téri Színházban
gyerek

Válj Te is varázslóvá!
Elvarázsolt Sziget – Kiállítás és játék a Mezőgazdasági Múzeumban
Kerekasztal-beszélgetés a Pagonyban, 2018. február 23.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés