bezár
 

film

2018. 05. 23.
Indul az első magyar online streaming csatorna
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Indul az első magyar online streaming csatorna A magyar filmek szerelmeseinek jó hír, hogy május 25-én indul a Wowster online streaming csatorna, amelyen bárki legálisan és biztonságosan nézhet magyar filmeket, sorozatokat – havonta mindössze egy mozijegy áráért. A régi és új filmek és sorozatok mellett eddig sehol nem publikált werkfilmek, valamint fotó- és archív anyagok is elérhetőek lesznek az előfizetők számára.

A május 25-én induló Wowster streaming csatorna gyors, legális, biztonságos és reklámmentes online filmezést ígér a magyar filmrajongóknak. A határon túliak számára is elérhető szolgáltatás a régi és új magyar filmeken és sorozatokon túl eddig sehol nem látott, exkluzív fotóanyagokat, werkfilmeket és archív felvételeket is kínál a magyar filmek szerelmeseinek. Jelenleg olyan kultfilmek nézhetőek a Wowsteren, mint például az Indul a bakterház, a Zimmer Feri vagy a Csak szex és más semmi, valamint friss újdonságok is elérhetőek lesznek majd, mint például az Egynyári kaland harmadik évada. Az elérhető filmek és sorozatok listája folyamatosan bővül, a mozifilmeken, tévéfilmeken és sorozatokon túl dokumentumfilmek is nézhetőek a felületen.

Az előfizetés díja 1980 HUF havonta, ezért korlátlan számú filmet vagy sorozatot lehet megnézni. Ha valaki csak egy-egy filmet szeretne megnézni, arra is van megoldás, az egyszeri megtekintés ára filmenként 300 és 800 Ft között változik. A legelső előfizetéshez most két hetet ajándékba ad a szolgáltató, azaz az előfizetők másfél hónapig férnek hozzá a teljes filmadatbázishoz.

További információ: http://wowstermovie.com/hirlevel-felirakozas

A kép forrása: https://www.facebook.com/wowstermovie/

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Jonathan Glazer: Érdekvédelmi terület
A legkülönbözőbb természetű titkok a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon

Más művészeti ágakról

Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban
színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés