bezár
 

színház

2018. 06. 03.
Új művészeti vezető a Közép-Európa Táncszínház élén
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Új művészeti vezető a Közép-Európa Táncszínház élén A Közép-Európa Táncszínház március 1-jén írt ki pályázatot a társulat művészeti vezetői pozíciójára, melyet Feledi János táncművész-koreográfus nyert el.

A leendő művészeti vezető Jónás Zsuzsa Harangozó-díjas táncművésszel kíván szorosan együtt dolgozni, aki a társulat jövőbeni munkájában képzésvezetőként és koreográfusként is részt vesz. Feledi János nem alkotói lehetőségként tekint az elnyert művészeti vezetői pozícióra, saját koreográfusi elképzeléseit továbbra is a Feledi Projectben valósítja meg. A megpályázott négy éves ciklusban friss, kísérletező kedvű külföldi és magyar koreográfusokkal kívánja kialakítani a KET új arculatát.

Szkéné színház

A nyertes pályázat itt olvasható:

https://cedt.hu/wp-content/uploads/2018/06/Feledi-J%C3%A1nos-p%C3%A1ly%C3%A1zata-KET-m%C5%B1v%C3%A9szeti-vezet%C5%91i-pozici%C3%B3ra.pdf

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Üvöltő szelek musical az Eötvös 10-ben
Loupe Színházi Társulás: Bármi lehetséges, ha elég erősen gondolsz rá
Üvegcipő a Vígszínházban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés