bezár
 

film

2018. 07. 04.
Fabricius Gábor filmtervét díjazták Karlovy Varyban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Fabricius Gábor filmtervét díjazták Karlovy Varyban Fabricius Gábor SZEX, DRÓT, ROCK’N ROLL című filmtervét díjazták a Karlovy Vary filmfesztivál szakmai programján, a térség kiemelkedő filmterveit bemutató „Eastern Promises” címmel megrendezett fórumon.

Fabricius első mozifilm terve a kora 80-as évek magyarországi punk zenei szcénájában játszódó dráma, az alkotók a forgatókönyvet január óta a Filmalap támogatásával fejlesztik.

A „Works in Development - Feature Launch” címmel megrendezett, és a tegnap esti díjátadóval zárult fórumon a meghívott alkotók kilenc filmtervet mutattak be vezető nemzetközi szakembereknek és lehetséges koproducereknek. A kiválasztott projektek korábban a prágai székhelyű MIDPOINT filmterv fejlesztői programon résztvevő voltak.

A szakmai zsűri a „Legjobb vízió” díjjal méltatta a magyar filmterv látványvilágának és atmoszférájának különlegességét. A 10.000 euró értékű díj a Litvániában megrendezésre kerülő „Art Department Masterclass” programban való részvétel.

Fabricius nemzetközi szakembergárdával közösen rendezőként, forgatókönyvíróként és producerként is fejleszti a Szex, Drót, Rock ’n Roll-t. A filmterv további producere Ferenczy Gábor, Muhi András és Havas Miklós.

Fabricius

Bővebb információ: http://www.kviff.com/en/film-professionals/feature-launch.

nyomtat

További írások a rovatból

Oliver Parker: Férfiak fecskében
Éles tárgyak az HBO-n
Muszatics Péter: Bécs, Budapest, Hollywood
Bogdán Árpád: Genezis

Más művészeti ágakról

színház

Kicsiben is hatalmas Kicsiben is hatalmas
Multikulti ínyencség a visegrádi négyek jegyében, ukrán fűszerezéssel bolondítva
Nick Cave-koncert, Papp László Budapest Aréna, június 21.
Guillermo del Toro és Daniel Kraus: A víz érintése. Bluemoon Könyvek, 2018. Fordította: Hadarics Piroska


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés