bezár
 

színház

2018. 11. 01.
Pop, színház, elektro a Fierbințeanu duóval
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Pop, színház, elektro a Fierbințeanu duóval November 17-én a román Fierbințeanu duó vendégszerepel a Bakelit Multi Art Centerben. Amire számítani lehet: pop-punk esztétika filharmonikus fenséggel, elmélyülés a hétköznapok valóságában, az ember hitében és modern illúziókban, mint amilyen a szerelem, civil jogok, pornográfia, szocializmus, kapitalizmus, Isten, Sátán, Elvis, New York, és a többi. Extrém vizualitás, élő zene és korunk kritikája egy előadásban.

A The Great Scheme Of Things két főszereplő - a “valós-ál-”művészek, a tisztességes férfi és nő - és az ő találkozásuk körül forog, beleértve a releváns és irreleváns témákat és jelen korunk napi szinten használt szlogenjeit is. Ebben a környezetben a szereplők személyes, művészeti és reklámipari forradalomra készülnek. A Fierbinteanu art-pop duót Gabriela Fierbinteanu (ének) és Cristian Fierbinteanu (számítógép, basszus, ének) párosa alkotja. Nyertesei a Cseh Centrum által szervezett Antonin Dvorak remix versenynek, élőben játszottak számos európai színpadon a berlini Konzerthaust is beleértve, és a Local Recordsnál jelentek meg albumaik.

Szkéné színház

További információk:
Facebook
Bakelit Multi Art Center

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról
Istentelen ifjúság a Radnóti Színházban
Üvegcipő a Vígszínházban
A szexuális nevelés hiánya és TikTok a Nemzetközi Roma Színházi fesztiválon

Más művészeti ágakról

irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés