bezár
 

film

2018. 10. 31.
Két ember együtt, és mégis külön
Plakátot kapott a Rossz versek
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Két ember együtt, és mégis külön Megjelent Reisz Gábor új filmje, a Rossz versek plakátja, amelyen a főszereplők mellett Budapest látképe is felsejlik, tájékoztatta a Zerocom a prae.hu művészeti portált.

Újabb részlet látott napvilágot Reisz Gábor, a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan rendezőjének új filmjéből. A Rossz versek most megjelenő plakátján a főszereplők mellett a helyszín, Budapest tűnik fel. „Két embert látunk, az nem derül ki, hogy pontosan mit csinálnak, de látszik, hogy ők együtt vannak, és mégis külön” – jellemezte a plakátot Reisz Gábor, aki maga is szerepel a képen, hiszen a rendezés mellett a főszerepet is magára vállalta. „Ebben a helyzetben talán kevesen hiszik el, de távol áll tőlem az exhibicionizmus, az azonban egyértelmű volt, hogy főszereplőként meg kell jelennem. Sikerült azért megoldani, hogy ott is legyek a képen, meg ne is” – tette hozzá a rendező. A Rossz versek plakátján Reisz Gábor mellett Nagy Katicát láthatjuk, aki Annát, a főszereplő szerelmét alakítja.

A Rossz versek 2018. december 27-én kerül a hazai mozikba a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával, a Cirko Film forgalmazásában, az RTL Magyarország koprodukciójában.

A filmről további információk érhetők el a hivatalos Facebook-oldalon.

Íme a plakát.

Rossz versek

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége
színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről
irodalom

Mechiat Zina volt a Boggie: Költőim rendezvénysorozat februári vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés