bezár
 

irodalom

2018. 11. 07.
Pályázati felhívás a 2019-es Visegrádi Irodalmi Rezidencia Programra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Pályázati felhívás a 2019-es Visegrádi Irodalmi Rezidencia Programra A 2019-es tavaszi és őszi időszakra 2018. november 30-ig lehet pályázni.

A Visegrádi Irodalmi Rezidencia program 2012-ben indult. Az évente meghirdetett tavaszi és őszi ösztöndíjra a 18. életévüket betöltött, legalább egy kötettel megjelent szépírók, költők, és rangos folyóiratokban legalább 3 publikációval rendelkező kritikusok, műfordítók, kulturális újságírók pályázhatnak a visegrádi országokból.

Az ösztöndíjprogram főkoordinátora a krakkói Villa Decius, partnerintézményei a prágai Institut umeni, a pozsonyi Literárne informačné centrum és a budapesti Petőfi Irodalmi Múzeum.

A 2019-es tavaszi (május 1-től június 12-ig tartó) és őszi (szeptember 1-től november 30-ig tartó) időszakra 2018. november 30-ig lehet pályázni. A pályázati felület angol nyelvű.

További információ a programról itt, a pályázatról pedig itt olvasható.

Kép: A Visegrádi Irodalmi Rezidens Program hivatalos Facebook-oldala

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója
irodalom

Mechiat Zina volt a Boggie: Költőim rendezvénysorozat februári vendége

Más művészeti ágakról

Nils Frahm: Day
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről
art&design

Múzeum készül Mexikóvárosban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés