bezár
 

zene

2018. 11. 07.
Meghosszabbított jelentkezés a Dal 2019 pályázatra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Meghosszabbított jelentkezés a Dal 2019 pályázatra A nagy érdeklődést és a zenei szakma kérését figyelembe véve a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) az eredeti határidőhöz képest egy héttel, november 15. csütörtök éjfélig meghosszabbította a jelentkezés lehetőségét A Dal 2019 pályázatra.

Nevezni kizárólag online, a www.adal.hu oldalon lehet a jelentkezési lap kitöltésével és a szükséges mellékletek feltöltésével. A honlapon megtalálható A Dal 2019 részletes pályázati kiírása is. A műsor készítői műfajtól függetlenül várják a pályaműveket - közölte az MTVA sajtóosztálya szerdán az MTI-vel.

Klasszikus kedvencek 2018.

Mint írták, az idei, immár nyolcadik dalválasztó show-ban nemcsak Magyarország legjobb dalát keresi és választja ki a zsűri és a közönség, hanem értékes szakmai díjakat is lehet nyerni. Keresik A Dal 2019 legjobb dalszövegét, felfedezettjét és megrendezik az online Akusztik Dalversenyt is. A Dal 2019 győztese képviselheti Magyarországot a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon, amelyet 2019 májusában Tel-Avivban rendeznek meg.

nyomtat

További írások a rovatból

PHILharmony - a kendőzetlen kritika
Szubjektív, beszámoló, Bánkitó ’28
Nick Cave-koncert, Papp László Budapest Aréna, június 21.

Más művészeti ágakról

irodalom

Helyzetjel: A világ vége Helyzetjel: A világ vége
Világom kezdete
Szilágyi Zsófia: Egy nap
2018. október 24-27., Primanima Elsőfilmes Animációs Fesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés