bezár
 

irodalom

2019. 02. 28.
Kortárs versek ihlette alkotásokat vár új pályázatára a MANK
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kortárs versek ihlette alkotásokat vár új pályázatára a MANK Kortárs versek ihlette alkotások elkészítésére írt ki nyílt pályázatot képzőművészek részére a Magyar Alkotóművészeti Nonprofit Kft. (MANK), Kép-Vers címmel. A felhívásra március 14-én délig várják a nevezéseket.

A pályázat célja, hogy megszólítsa és közösséggé formálja a különböző művészeti területek alkotóit - áll a MANK MTI-hez eljuttatott közleményében.

Pályázni lehet a Magyar Napló gondozásában megjelent, Az év versei 2016, 2017, 2018, valamint Az év novellái 2016, 2017, 2018 antológiákban szereplő vers vagy novella alapján létrejött önálló, kétszázszor kétszáz centiméternél nem nagyobb alkotással. Egy pályázó maximum három művet nyújthat be.

A kiírásra nevezhet minden olyan képzőművész, aki már igazolhatóan önálló művészi tevékenységet tud felmutatni.

Az első helyezett bruttó 100 ezer forint pénzjutalomban részesül, valamint eltölthet egy hétvégét másodmagával a Szigligeti Alkotóházban. A második és harmadik helyezett jutalma szintén egy hétvége két fő részére a Zsennyei, valamint a Mártélyi Alkotóházban, továbbá mindhárom helyezett részt vehet a Magyar Napló Kiadó ünnepi könyvheti hajóútján június 15-én.

A legjobb pályaművekből irodalmi rendezvény keretében szervez kiállítást a MANK.

A pályázattal kapcsolatban bővebb információ az alkotomuveszet.hu oldalon található.

 

Fotó: https://stocksnap.io

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

irodalom

Vajon fog olvasni? Vajon fog olvasni?
Kerekasztal-beszélgetés
irodalom

Emlékezés, élmény, tapasztalat és psziché Emlékezés, élmény, tapasztalat és psziché
Európai Elsőkönyvesek Fesztiválja, 2019. 04. 27.

Más művészeti ágakról

Interjú Halász Glória filmrendezővel nyitottságról, szerzőiség és hitelesség egyensúlyáról, valamint az önmagunkba vetett hitről
art&design

Tájakról, hiányosan Tájakról, hiányosan
A Tájak/Távlatok - Kortárs magyar tájkép (BPF) című kiállításról a Kiscelli Múzeumban
About Me – a hetedik lemez


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés