bezár
 

irodalom

2019. 03. 13.
Kapható a prae.hu vászontáska
Irány az Írók boltja!
Tartalom értékelése (2 vélemény alapján):
Környezettudatos, művelt olvasó nem létezhet vászontáska nélkül. A miénk, azaz a prae.hu vászontáska környezetbarát, natúr színű, 140 g/m2 fehérítés nélküli pamut alapanyagból készült. Bár az alapanyag import, a feldolgozás és nyomdatechnika magyarországi, így a szállítás is kevésbé környezetterhelő.

A táska kiválóan alkalmas akár 20 kg könyv sikeres hazacipelésére is. Hosszú füleinek köszönhetően vállra vehető, nem kell próbára tenni a markot, az ujjak nem gémberednek el. Antik könyvek szállítása után akár magas hőfokon is mosható.

Az Írók boltjában, ahol rögtön meg is pakolható a 20 kg könyvvel. Aki egy Prae Jelenlét-számot, vagy akár csak a Rókabércből, a Szabadesésből, a Tündérvárosból szeretne egyet betenni, netán a Berendezkedés vagy az Alkonykapcsoló című verseskönyvekből, az nagyon lazán távozhat, a lét elviselhető könnyűségének érzése töltheti el, és akár úgy is érezheti, hogy pár centivel a föld fölött lebeg.

Technikai adatok: mérete: 38x42 cm, anyaga: 100% pamut, 140 g/m2, alapszín: natúr, emblémázás: 1 oldalon, 2 színnel (prae-piros és prae-fekete).

Ára: 1990 Ft

Ne feledjétek: low-waste vagy zero waste!

 

Fotó: Balogh Berta, Balogh Franciska

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika Kállay Eszter Vérehulló fecskefű című kötetéről
Roy Jacobsen: A láthatatlanok című regényéről
irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés