bezár
 

irodalom

2019. 04. 09.
Esterházy Péter kispályás labdarúgó-emlékkupa
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Esterházy Péter kispályás labdarúgó-emlékkupa Április 14-én, Esterházy Péter születésnapján a Fiatal Írók Szövetségének szervezésében második alkalommal kerül megrendezésre az Esterházy Péter kispályás labdarúgó-emlékkupa. A helyszínt a XI. kerületi, Bikás parki sportpálya biztosítja majd, ahol 10 és 18 óra között írószervezetek tagjaiból, írókból, irodalmárokból álló csapatok lépnek pályára, hogy megküzdjenek a Futball-EP kupájáért. A közös játékot felolvasások fogják kísérni. 

Április 14-e, Esterházy Péter születésnapja ünnep a magyar irodalomnak. Olyan alkalom, amikor nemcsak egy hatalmas életmű ma is élő gazdagsága előtt tisztelgünk, de annak szellemiségében gyakorolhatjuk egyik legfontosabb felszólítását is: örülni.

A tavalyi örömfutball és felolvasás után a Fiatal Írók Szövetsége idén is megrendezi Esterházy Péter emlékére kispályás labdarúgótornáját, azaz aII. Futball-EP-t.

A varázslatos mértani alakzatot április 14-én, vasárnap a XI. kerületi, Bikás parki sportpálya (a 4-es metró megállójánál) biztosítja majd, ahol 10 és 18 óra között írószervezetek tagjaiból, írókból, irodalmárokból álló csapatok lépnek pályára, hogy megküzdjenek a Futball-EP kupájáért. A közös játékot felolvasások kísérik majd.

Lebonyolítás: 5 fős csapatokkal; csoportmeccsek: 2 × 10 perc (a csapatok számától függően félpályán vagy egész pályán); egyenes kieséses szakasz: 2 × 10 perc egész pályán

A dolog lényege az, hogy a foci valóságos dolog. Foci közben biztosan vagyunk.” (Fancsikó és Pinta)

A Fiatal Írók Szövetsége minden érdeklődőt szeretettel hív és vár, hogy szurkoljunk, ünnepeljünk, örüljünk és biztosan legyünk – együtt!

További információk a Facebook-eseménynél érhetők el.

ep

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A 26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál sajtótájékoztatójáról
irodalom

Soá utolsó túlélői után csak szövegeik maradnak velünk Soá utolsó túlélői után csak szövegeik maradnak velünk
Clara Royer Kertész Imre élete és halálai című könyvéről beszélgetett a szerzővel Schein Gábor és Szegő János
irodalom

Helyzetjel: Terepszemle 5. Helyzetjel: Terepszemle 5.
Telnek a napok, vánszorgunk

Más művészeti ágakról

színház

Örülünk A Harmadik Helynek Örülünk A Harmadik Helynek
Varázslatos játékok a Nyitott nappaliban
Mark Rothko lemezborítók
színház

Színházi kaleidoszkóp Színházi kaleidoszkóp
Recenzió a Színház és társadalom című kötetről
A HUBBY a B32 Galéria és Kultúrtér színháztermében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés